Οι ενέργειες του ΥΠΑΙΘ για συγκεκριμένα ιδιωτικά σχολεία, ύστερα από καταγγελίες για τις αδειοδοτήσεις

03/01/2015

Άκουσε το άρθρο

Αναφορά σε ενέργειες που έγιναν από τις αρμόδιες υπηρεσίες σε συγκεκριμένα ιδιωτικά σχολεία σχετικά με την αδειοδότησή τους, ύστερα από καταγγελίες , κάνει το υπουργείο σε έγγραφο που απέστειλε ση Βουλή, ύστερα από σχετική ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Στο έγγραφο το υπουργείο Παιδείας σημειώνει πως στο άρθρο 62 του Ν4310/2014 προβλέπεται ότι για το σχολικό έτος 2014-15 οι αιτήσεις για ίδρυση ή τροποποίηση άδειας ίδρυσης σχολικών μονάδων ιδιωτικής εκπαίδευσης θεωρούνται εμπρόθεσμες εφ’ όσον υποβλήθηκαν στη Διοίκηση μέχρι και την 11/9/2014.

Επομένως, υπογραμμίζει το υπουργείο Παιδείας, οι υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ επεξεργάζονται και αποφαίνονται περί αιτήσεων ενδιαφερομένων για ίδρυση τροποποίηση αδειών ιδιωτικών σχολείων που υποβλήθηκαν μέχρι την 11/9/14 και αφορούν το σχολικό έτος 2014-15.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ