Ολοκληρώθηκε η συζήτηση των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης

Από τους 299 βουλευτές που ψήφισαν, την κυβέρνηση υπερψήφισαν 162 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ καταψήφισαν 137 βουλευτές από την Νέα Δημοκρατία, την Χρυσή Αυγή, το Ποτάμι, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ

11/02/2015

Ενημερώθηκε: 11/02/2015, 07:25

Άκουσε το άρθρο

Με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση ολοκληρώθηκε η τριήμερη συζήτηση στην Βουλή των Ελλήνων των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης, που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 (στη φωτό ο Αν. υπουργός Παιδείας Τ. Κουράκης με τον πρωθυπουργό, αμέσως μετά την ψηφοφορία).

Από τους 299 βουλευτές που ψήφισαν, την κυβέρνηση υπερψήφισαν 162 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ καταψήφισαν 137 βουλευτές από την Νέα Δημοκρατία, την Χρυσή Αυγή, το Ποτάμι, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ. Προηγήθηκε η δευτερολογία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ