ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Συνάντηση Γραμματέων ΤΕΙ της χώρας στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 06/05/2015
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Στο ΤΕΙ Θεσσαλίας, στη Λάρισα, αύριο Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των Γραμματέων των ΤΕΙ της χώρας .

Διοργανωτής της διημερίδας είναι το ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Τα θέματα προς συζήτηση αφορούν:

  1. Την ανάλυση των τροπολογιών επί των ισχυουσών διατάξεων Ν.4009/11 μετά την δημοσιοποίηση του πολυνομοσχεδίου.
  2. Την εφαρμογή άρθρου 5 του Π.Δ.407/80 σε όλα τα Α.Ε.Ι.
  3. Την κατάργηση Ν.Π.Ι.Δ. (άρθρο 58 Ν.4009/11) και τροποποιήσεις στις ισχύουσες διατάξεις των ΕΛΚΕ.
  4. Θέματα που προκύπτουν, μετά το πολυνομοσχέδιο, στους υπό έγκριση Οργανισμούς των ΤΕΙ.
  5. Ζητήματα όπως η διαχείριση της έλλειψης Διοικητικού Προσωπικού στις οργανικές μονάδες των ΤΕΙ
  6. Αλλαγές που φέρνει το κατατεθέν σχεδίο νόμου «Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις».

Στόχος της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων και ο συντονισμός κοινών δράσεων εν όψει του συνεχώς μεταβαλλόμενου εκπαιδευτικού και διοικητικού και κυρίως οικονομικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο πρέπει να λειτουργήσουν τα ΤΕΙ προς επίτευξη της αποστολής των. Η συνάντηση θα φιλοξενηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Ιδρύματος και τελεί υπό τον συντονισμό της Γραμματέως του ΤΕΙ Θεσσαλίας, κας Ευθυμίας Χατζοπούλου.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ