ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Εξ αποστάσεως Σεμινάρια στο Διαδίκτυο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου!

Δημοσίευση: 15/05/2015
Πανεπιστήμιο αιγαίου
Alt Text: 
Πανεπιστήμιο αιγαίου
Title Text: 
Πανεπιστήμιο αιγαίου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τα εξ αποστάσεως Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για 3ο συνεχόμενο έτος, παρέχουν εναλλακτικές ευκαιρίες προσωπικής εκπαίδευσης/επιμόρφωσης καθώς και επαγγελματικής αποκατάστασης ή εξέλιξης στον εργασιακό χώρο μέσα από την αξιοποίηση των βασικών πλεονεκτημάτων τους:

Διδασκαλία από επώνυμους Καθηγητές Πανεπιστημίου και εξειδικευμένους επαγγελματίες, αυτονομία στο χρόνο μελέτης, ασύγχρονη μάθηση υποστηριζόμενη από τηλεδιασκέψεις ,έναρξη μαθημάτων καθόλη τη διάρκεια του έτους καθώς και διαρκής εκπαιδευτική, τεχνική και διοικητική υποστήριξη σε όλο το διάστημα της εγγραφής και της επιμόρφωσης. Ειδικότερα, στην Κατεύθυνση/Επιστημονικό Πεδίο «Διαδίκτυο» προσφέρονται κατά την τρέχουσα περίοδο, καινοτόμα e-learning μαθήματα σε όσους/ες επιθυμούν επιμόρφωση, επαγγελματική εξειδίκευση, αλλά και προσωπική ανάπτυξη στο χώρο του διαδικτύου:

1. «Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων e-Learning»

2. «Online Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση»

3. «Οργάνωση και Διαχείριση Προγραμμάτων e-Learning»

4. «Το Λογισμικό CourseLab για την Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Μαθημάτων»

5. «Το Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης Moodle»

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος ή της Διδακτικής Ενότητας, χορηγείται «Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου καθώς και «Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού» ακολουθώντας το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (http://e-epimorfosi.aegean.gr) και ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα προσφερόμενα Επιμορφωτικά Προγράμματα και τις διαθέσιμες Διδακτικές Ενότητες.

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Δια Βίου Επιλογή!

Γραμματεία Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Αιγαίου Κτίριο "Δήμητρα",

Λεωφ. Ρόδου-Καλλιθέας, 85100 Ρόδος e-mail:e-epimorfosi@aegean.gr Τ.: 22410 99424-6

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ