Δίνουν 6, 3 εκ ευρώ στα κόμματα για Επιμόρφωση και Έρευνα

28/05/2015

Άκουσε το άρθρο

Με κυβερνητική απόφαση-εφαρμόζοντας το νόμο περι χρηματοδότησης των κομμάτων- γίνεται κατανομή κρατικής οικονομικής ενίσχυσης έτους 2015 (α΄ δόση) , ύψους 6.330.000,00, στα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων, για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΑΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ

Το ποσό θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, οικονομικού έτους 2015.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (5)

ANDGIAN
|

..μετά θα φταίει ο Σοιμπλε, ναι?
Δηλ τι έρευνα να κάνει το όποιο κόμμα και που στις τηλ/νιες, στη εφοδιαστική αλυσίδα, στο managemnet, στο marjketing..στη διαχείριση νέων υλικών, στη τεχνολογια λογισμικού?

πόσο ιθαγενείς μας περνάνε?ακόμη?

Ιωάννης Σ.
|

Να ευχηθούμε καλή επιμόρφωση και έρευνα στα ελληνικά κόμματα, μιας και αγωνίζονται εκτός των άλλων με όλες τους τις δυνάμεις για τη σωτηρία της χώρας και για την παιδεία (εδώ γελάμε φυσικά). Αστεία πράγματα για όλους τους είναι βέβαια ότι τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας φυτοζωούν με ελάχιστα πλέον κονδύλια. Να ενημερώσω, παρεπιπτόντως, όλους αυτούς που θα επιμορφωθούν και θα πέσουν με τα μούτρα στην... έρευνα, πως σε μεγάλο ΤΕΙ της χώρας διανεμήθηκε στο προσωπικό του, έγγραφο για επικείμενες και προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος!!! για να τα βγάλει πέρα λόγω προφανώς της οικτρής οικονομικής κατάστασης του ιδρύματος και λόγω της δέσμευσης των αποθεματικών. Καληνύχτα σε όλους μας. Καληνύχτα στην Ελλάδα που έσβησε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
|

αν τα κομματα θελουν να κρατηθούν λογω ελλειμάτων τους (βλεπε προβληματα ΝΔ,ΠΑΣΟΚ θα πρεπει να στηριζονται στους οπαδους τους και οχι στα χρηματα που επρεπε να προοριζονται για συνταξιουχους,νοσοκομεια
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Κώστας Δελίδης
|

Απαράδεκτη δαπάνη σε καιρό λιτότητας. Προκαλούν προκλητικά τον Λαό, για το καλό του οποίου δηλώνουν ότι αγωνίζονται !!!!

Πολίτης
|

Είμαστε προ των πυλών για κλείσιμο σχολών και τμημάτων ΑΕΙ λόγω υποχρηματοδότησης και δίνουμε λεφτά για έρευνα (!) και επιμόρφωση στα κόμματα.
Ύστερα μας φταίνε οι Ευρωπαίοι..
Συνεχίστε να μας εκπλήσσετε... κρίμα για τη χώρα μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ