Συνελήφθησαν 5 άτομα για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών στο ΑΠΘ

03/06/2015

Άκουσε το άρθρο

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης εντός και πέριξ υπαίθριων χώρων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., συνολικά πέντε (5) άτομα έπειτα από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 26, 27 και 17 ετών και δύο ημεδαπούς ηλικίας 24 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, Νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στους προαναφερόμενους χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 24χρονου και του 36χρονου, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αγόρασαν από τους τρεις αλλοδαπούς.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκαν οι τρεις προμηθευτές των ναρκωτικών ουσιών, οι οποίοι, διαπιστώθηκε επιπλέον, ότι κατείχαν από κοινού:

    (2) δέματα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), συνολικού βάρους 80,8 γραμμαρίων
    (65) μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 40,3 γραμμαρίων
    το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ. 

Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι, σε βάρος του 26χρονου εκκρεμεί απαγόρευση εισόδου στη Χώρα και απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. Επίσης, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον 27χρονο, δεν προκύπτει νόμιμη είσοδος στην ελληνική επικράτεια, ενώ τα διαβατήρια τους φέρουν πλαστές σφραγίδες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
    

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ