Παράταση αποσπάσεων εκπαιδευτικών Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων, Σχολικών Δραστηριοτήτων, Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) στα ΚΕ.Σ.ΥΠ., Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων (Σ.Σ.Ν.), Εργαστηρια

07/07/2015

Άκουσε το άρθρο

Απόφαση την οποία υπέγραψε ο Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, προβλέπει τα εξής:

1. Την παράταση της θητείας των εκπαιδευτικών οι οποίοι υπηρετούν κατόπιν επιλογής και απόσπασης στις Δ/νσεις Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης όλης της χώρας ως Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων, Σχολικών Δραστηριοτήτων, Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) στα ΚΕ.Σ.ΥΠ., Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων (Σ.Σ.Ν.), Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) και Κέντρων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) και των οποίων η θητεία λήγει στις 31-08-2015, μέχρι την πλήρωση των σχετικών θέσεων όπως θα προβλέπονται αυτές από νεότερες Υπουργικές Αποφάσεις.

2α. Την παράταση της θητείας των Εκπαιδευτικών, οι οποίοι υπηρετούν στα ΚΠΕ όλης της χώρας και των οποίων η θητεία λήγει την 31-8-2015, μέχρι την πλήρωση των σχετικών θέσεων όπως θα προβλέπονται αυτές από νεότερες Υπουργικές Αποφάσεις.

2β. Την παράταση των θητειών όλων των Διαχειριστικών Επιτροπών των ΚΠΕ, μέχρι την πλήρωση των σχετικών θέσεων των Εκπαιδευτικών στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Σχόλια (2)

Κώστας
|

Μόνο στην προκήρυξη για τα Κ.Π.Ε μην κάνετε το ίδιο λάθος με τους προηγούμενους και μοριοδοτηθεί η ίδια θέση από εκατό μεριές. π.χ.

"Εκπαιδευτική υπηρεσία σε ΚΠΕ 1 για κάθε έτος και μέχρι 6

Άσκηση καθηκόντων σε διοικητικές θέσεις αυξημένης ευθύνης σε ΚΠΕ (Υπεύθυνου ΚΠΕ, Αναπληρωτή Υπεύθυνου ΚΠΕ) 0,5/ έτος και μέχρι 3

Οργάνωση και συντονισμός επιμορφωτικών σεμιναρίων στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση 0,2 για κάθε μέρα και μέχρι 5

Συμμετοχή στη Συντονιστική Επιτροπή Τοπικών, Περιφερειακών και Εθνικών Δικτύων 0,5 και μέχρι 2

Επιμορφωτής σε ΚΠΕ 0,5/ σεμινάριο και μέχρι 3"

Τολμήσατε με τους Δ/ντές, τολμήστε και εδώ κ. Υπουργέ!

jina
|

H παράταση ισχύει ακόμα κι αν δεν το επιθυμούν;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ