Πέντε δικογραφίες για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Η ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε στο Γραφείο Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος διαβιβάστηκε με παραγγελία διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης στην Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Κεντρικής Μακεδονίας-Θράκης, όπου εκκρεμεί έως και σήμερα

21/07/2015

Άκουσε το άρθρο

Σύμφωνα με το υπ αριθμ 427/8-7-15 έγγραφο της εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης, το οποίο επικαλέστηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος, για να απαντήσει στη Βουλή σε ερώτηση Βουλευτών, σχετικά με την οικονομική διαχείριση του ΔΠΘ από το 2009 έως σήμερα, σχηματίστηκαν οι ακόλουθες δικογραφίες:

1. ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2001-9

2. ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ 2004-9

3. ΣΙΤΙΣΗ-ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ 2010-13

4. ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ 2010-13

5. ΘΕΜΑΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ κλπ 2013-15

Σύμφωνα με το υπ αριθ, 13540/10-7-15 έγγραφο του Γραφείου Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος αναφορικά με το περιεχόμενο της ερώτησης των Βουλευτών, “η σχετική ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε στο Γραφείο Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για τη σίτιση των φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, διαβιβάστηκε με παραγγελία διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Κεντρικής Μακεδονίας-Θράκης, όπου εκκρεμεί έως και σήμερα”.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ