ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Τα ονόματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ θα αναρτηθούν σήμερα στα Λύκεια της χώρας

Δημοσίευση: 26/08/2015
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το υπουργείο Παιδείας με έγγραφο που εξέδωσε ενημερώνει τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ότι την Τετάρτη 26-08 -15 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των Διευθύνσεων Δ.Ε. θα αποσταλούν οι επιτυχόντες κατά Λύκειο (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ).

Το υπουργείο με το ίδιο έγγραφο καλεί της Διευθύνσεις να μεριμνήσουν έτσι ώστε:

α) είτε να προωθήσουν το αντίστοιχο ανά Λύκειο ηλεκτρονικό αρχείο επιτυχόντων σε όλα τα Λύκεια αρμοδιότητάς τους , αφού πρώτα έχετε ενημερώσουν σχετικά τους Διευθυντές Λυκείων τους (επισημαίνεται ότι σε κάθε Λύκειο θα αποσταλεί μόνο το αρχείο του αντίστοιχου Λυκείου),

β) είτε να καλέσουν τους Διευθυντές των Λυκείων αρμοδιότητάς τους ή τους εκπροσώπους τους για να παραλάβουν ο καθένας τους το αρχείο επιτυχόντων (ηλεκτρονικό ή εκτυπωμένο) της σχολικής του μονάδας.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζεται στο έγγραφο του υπουργείου Παιδείας,  οι καταστάσεις των επιτυχόντων κάθε Λυκείου θα πρέπει να αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας σε εμφανές και προσιτό για τους ενδιαφερόμενους σημείο του Λυκείου.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.