Οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

02/09/2015

Ενημερώθηκε: 03/09/2015, 05:57

Άκουσε το άρθρο

Οι αιρετοί στο ΚΥΣΔΕ Ν. Κορδής και Δ. Πεππές, κοινοποίησαν στο esos τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Για να δείτε τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ κατά προτεραιότητα πατήστε εδω

Για να δείτε τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ κατά προτεραιότητα πατήστε εδω

ΚΥΣΔΕ:Θα γίνει Β φάση αποσπάσεων εκπαιδευτικών

Το Αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Ν. Κορδή

Ολοκληρώθηκε σήμερα μετά την εξαίρεση που δόθηκε από την τριμελή επιτροπή η διαδικασία των Γενικών αποσπάσεων εκπαιδευτικών για το 2015. Οι ενεργές αιτήσεις ήταν 4874 και τελικά ικανοποιήθηκαν 711 αιτήσεις κατά προτεραιότητα και  1897 αιτήσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ. Ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων που ικανοποιήθηκαν ήταν 2608. Το ποσοστό ικανοποίησης των αιτήσεων ανέρχεται σε 53,5% περίπου. Το 2013 είχαν πραγματοποιηθεί συνολικά  2156 αποσπάσεις και το  2014 2756.

Το ΚΥΣΔΕ ομόφωνα κατέληξε στο εξής: «Τα μέλη του Συμβουλίου εισηγούμαστε να υπάρξει δεύτερη φάση αποσπάσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την επικαιροποίηση των λειτουργικών κενών από τα ΠΥΣΔΕ, κατά την οποία θα εξεταστούν εκτός από τις αποσπάσεις στις ελλειμματικές περιοχές και αποσπάσεις από πλεονασματικές σε πλεονασματικές περιοχές».

Τα λειτουργικά κενά επί των οποίων έγιναν οι αποσπάσεις είναι περίπου 3970. Οι εκπαιδευτικοί που δεν πήραν απόσπαση έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση επανεξέτασης. Παράλληλα για οποιαδήποτε αμφισβήτηση επί των αποσπάσεων μπορεί να υποβληθεί ένσταση η οποία θα εξεταστεί από το ΚΥΣΔΕ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (4)

αντωνης
|

Γιατί είναι επικίνδυνο να ελεγχθούν

Θοδωρής
|

Συγχαρητήρια! Πολύ δίκαιες οι αποσπάσεις. Εκπαιδευτικός με σκλήρυνση κατά πλάκας, με πιστοποιημένο ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, με βρέφος 8 μηνών, με συνυπηρέτηση με τη γυναίκα του στον Πειραιά, με εντοπιότητα στην Αθήνα και με 51 μόρια ΔΕΝ πήρε την απόσπαση! Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Ελένη
|

Εκκρεμούν ακόμα οι αποσπάσεις στις Εκκλησιαστικές Ακαδημίες. Κάθε χρόνο και χειρότερα τα χρονοδιαγράμματα του Υπουργείου.

Χριστίνα Χάβρη
|

Γιατί στις αποσπάσεις απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ δε δίνονται τα μόρια όσων πήραν απόσπαση όπως συμβαίνει στο δεύτερο φύλλο για αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ