ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΔΟΑΤΑΠ: Αποδεκτή περίοδος έναρξης μεταπτυχιακών σπουδών στα Πανεπιστήμια της Κύπρου για την αναγνώριση του τίτλου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΟΑΤΑΠ
Δημοσίευση: 09/09/2015
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σύμφωνα με απόφαση της Ολομέλειας του Δ.Σ. του ΔΟΑΤΑΠ  που ελήφθη στη συνεδρίασή της 171/4-9-2015 ,κατόπιν διευκρινίσεων που εδόθησαν με επιστολή από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας για τις μεταπτυχιακές σπουδές:

«για όσους ολοκληρώνουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους (συμπεριλαμβανομένων και της εξέτασης του τελευταίου μαθήματος και της περάτωσης της διπλωματικής εργασίας, εφόσον αυτή απαιτείται) από τον Σεπτέμβριο του 2015 και μετά σε Πανεπιστήμια της Κύπρου, και αιτούνται την αναγνώριση του τίτλου σπουδών τους από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., προκειμένου να αναγνωρισθεί η ισοτιμία του προς τα μεταπτυχιακά των Ελληνικών Α.Ε.Ι. θα πρέπει υποχρεωτικά οι σπουδές να έχουν ξεκινήσει στις αρχές είτε του χειμερινού είτε του εαρινού εξαμήνου».

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ