Πρακτική Άσκηση Φοιτητών σε Δημοτικά Σχολεία

16/10/2015

Άκουσε το άρθρο

Οι φοιτητές των τμημάτων Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας , Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας μπορούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Γρεβενών, Δράμας, Εβρου, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων και Χαλκιδικής κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2015-16.

Τα παραπάνω αναφέρει έγγραφο του υπουργείου Παιδείας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το υπουργείο Παιδείας σημειώνει στο έγγραφο ότι η άδεια για πρακτική άσκηση χορηγείται εφόσον υπάρχει σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών της τάξης με τις προϋποθέσεις που ακολουθούν:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ