Μάθημα Φορολογικής Συνείδησης από τον επόμενο Σεπτέμβριο στα σχολεία

02/11/2015

Άκουσε το άρθρο

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:Πώς όμως θα ανταποκριθεί η κοινωνία σε ένα κάλεσμα κατά της φοροδιαφυγής;

ΤΡ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ (Αν. υπουργός Οικονομικών):Μια κίνηση είναι να προετοιμάσουμε με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη μάθημα Φορολογικής Συνείδησης από τον επόμενο Σεπτέμβριο στα σχολεία, ως "επένδυση" ώστε να πεισθεί η κοινωνία ότι για τα χάλια σε δρόμους, παιδικές χαρές, νοσοκομεία, ευθύνονται αυτοί που κλέβουν φόρους. Και θα πρέπει να δείξουμε ότι δεν βλέπουμε τον πολίτη, τον φορολογούμενο, ως υπήκοο αλλά ως πολίτη.

Ετσι απάντησε ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, στην παραπάνω ερώτηση δημοσιογράφου της “ΑΥΓΗΣ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

vasilis
|

Πολύ καλή η απάντηση του κ.Αλεξιάδη ,αλλά είναι η μισή.Οι υπουργοί που ξεχνάν....να δηλώσουν εισοδήματα,ακίνητα κλπ.δεν πρέπει να τιμωρούνται?Μόνο ο απλός πολίτης φταίει και τιμωρείται.Για τους υπουργούς και όλους τους πολιτικούς υπάρχει το..άσυλο...ωραία δημοκρατία έχουμε κ.υπουργέ....

IDIOT
|

Θα μένει στην ίδια τάξη όποιος μαθητής δεν προσκομίζει φορολογική ενημερότητα γονέων ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ