ΕΚΠΑ: Ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών των εξωτερικών αξιολογητών στο ΕΚΠΑ

05/11/2015

Άκουσε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε χθες ο κύκλος επαφών της ομάδας εξωτερικών αξιολογητών (πέντε Ελλήνων Καθηγητών του εξωτερικού) στο ΕΚΠΑ, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία και σε συνεργασία με την ΑΔΙΠ (Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση).

Αυτο ανακοίνωσε η Πρυτανεία του ΕΚΠΑ, ενώ σημειώνει τα εξής:

Α. Οι προσπάθειες ομάδων φοιτητών, που αδυνατούν να καταλάβουν τη χρησιμότητα αυτής της διαδικασίας, να παρεμποδίσουν το έργο των αξιολογητών σε διάφορες φάσεις, απέτυχαν να το ματαιώσουν. Με σύνεση, ψυχραιμία και εφαρμογή εναλλακτικών λύσεων επιτεύχθηκε σειρά επαφών των αξιολογητών με τη διοίκηση του Ιδρύματος και επιμέρους Σχολών και Τμημάτων, διδάσκοντες, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, αποφοίτους και κοινωνικούς εταίρους του ΕΚΠΑ.

Β. Βάσει των συλλεγέντων στοιχείων οι αξιολογητές θα συντάξουν τώρα την έκθεσή τους και θα την υποβάλουν στην ΑΔΙΠ. Η ύπαρξη αυτής της έκθεσης αποτελεί προϋπόθεση για τη δυνατότητα συμμετοχής  του ΕΚΠΑ σε χρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ