Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Θ. Κοτσιφάκης και Π. Χαραμής στην παρακολούθηση έργων του ΕΣΠΑ

Θα κάνουν εισηγήσεις για την ιεράρχηση, εξειδίκευση και γενικότερα τον σχεδιασμό των πολιτικών του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-20 που αφορούν είτε σε συνεχιζόμενες είτε σε νέες δράσει
Δημοσίευση: 29/11/2015
Κοτσιφάκης
Alt Text: 
Κοτσιφάκης
Title Text: 
Κοτσιφάκης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Στην 12μελή Επιτελική  Ομάδα  Εμπειρογνωμόνων για την  παρακολούθηση της πορείας των έργων του ΕΣΠΑ, εντάχθηκαν με απόφαση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη ο π. πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης και ο πρόεδρος του ΚΕΜΤΕ της ΟΛΜΕ Παύλος Χαραμής -χωρίς αμοιβή- με αντικείμενο:

Α.  Μελέτη αποτελεσμάτων υλοποίησης των κύριων αξόνων δράσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στην προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2007-13.

Β. Εισηγήσεις για την ιεράρχηση, εξειδίκευση και γενικότερα τον σχεδιασμό των πολιτικών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-20 που αφορούν είτε σε συνεχιζόμενες είτε σε νέες δράσεις που εντάσσονται στο νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα.

Γ. Γνωμοδοτήσεις αναφορικά με την ένταξη προτεινόμενων πράξεων στον ευρύτερο σχεδιασμό του
ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Δ.  Συμβολή στη σύνταξη του τελικού επιχειρησιακού προγράμματος είτε τις αναπροσαρμογές του.

Ειδικότερα η   Επιτελική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων που ορίσθηκε από τον υπουργό Παιδείας έχει ως εξής:  
 
1. Ζαγούρας Χαράλαμπος καθηγητής ως πρόεδρος

2. Νικολόπουλος Κώστας πολιτικός επιστήμονας ως μέλος

3. Κτενίδου Δέσποινα πολιτικός μηχανικός ως μέλος

4 Χαραμής Παύλος εκπαιδευτικός ως μέλος

5. Δεληγιάννης Κώστας εκπαιδευτικός ως μέλος

6. Χουρδάκης Γιώργος φυσικός ως μέλος

7. Ρουσσάκης Γιάννης εκπαιδευτικός ως μέλος

8. Κοτσιφάκης Θέμης εκπαιδευτικός ως μέλος

9. Φλώρου Έφη αν. προϊσταμένη Δ/νσης Κτηριακής & Υλικοτεχνικής Υποδομής ΥΠ.Π.Ε.Θ. ως μέλος

10. Κουφόπουλος Γιάννης προϊστάμενος Δ/νσης Σπουδών Α/θμιας Εκπαίδευσης ΥΠ.Π.Ε.Θ. ως μέλος

11. Σπηλιώτη Αγνή προϊσταμένη Δ/νσης Σχεδιασμού & Προγραμματισμού ΕΤΑΚ-ΓΓΕΤ ως μέλος

12. Βαλιάντζας Κώστας προϊστάμενος Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων ΥΠ.Π.Ε.Θ. ως μέλος

 

Σχόλια (8)

 
fanis
30 Νοε 2015 19:37

Και ποιος ειναι αυτός ο υπευθυνος της τράπεζας θεμάτων; Δεν είμαστε χαρτορίχτρες. Εγώ διάβασα ότι ο Συριζα της έβαλε λουκέτο της τράπεζας.

 
Τάκης
30 Νοε 2015 18:41

Βόμβα μεγατόνων! Ο υπεύθυνος της απαράδεκτης Τράπεζας Θεμάτων στην Επιτροπή για τα έργα Εσπα. Ζούμε πράγματι πρώτη φορά Αριστερά!!!!

 
proin
30 Νοε 2015 15:54

@guest
Ε αφού ήταν εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ στην παρακολούθηση του ΕΣΠΑ τότε ΟΚ!!!! Αλήθεια για να πάει τότε εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ (αλήθεια τι γυρεύει συνδικαλιστική οργάνωση στην παρακολούθηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων ????) τι τεχνογνωσία είχε ? (Δεν ξέρω πιθανόν να είχε ο άνθρωπος αφού ολόκληρη ΕΛΜΕ τον έστειλε εκεί !!!)

 
guest
30 Νοε 2015 14:30

Απ' όσο γνωρίζω ο κος Κοτσιφάκης ήταν επί χρόνια εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ στην παρακολούθηση του ΕΣΠΑ. Έχει κατ' επανάληψη αρθρογραφήσει σχετικά με αυτό το ζήτημα στον τύπο κι όσοι παρακολουθούν θα θυμούνται και ολοσέλιδα δημοσιεύματα στον Κόσμο του Επενδυτή και άλλες εφημερίδες στο παρελθόν. Αυτό υποθέτω αποτελεί έναν λόγο για τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη επιτροπή η οποία αν κατάλαβα καλά δεν θα διαχειρίζεται Ευρωπαϊκά Προγράμματα, αλλά θα παρακολουθεί την πορεία των έργων.
Για το αν διδάσκει στο σχολείο του ή όχι, νομίζω ότι ένα απλό τηλεφώνημα στο 3ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου θα λύσει όλες τις απορίες. Από τον ανηψιό μου πάντως μαθαίνω ότι είχε αναλάβει και την γιορτή του Πολυτεχνείου.

 
Δημήτρης
30 Νοε 2015 10:23

Από πότε ακριβώς το να υπάρξει κάποιος ως Πρόεδρος της ΟΛΜΕ του χορηγεί την επιστημονική γνώση να διαχειρίζεται Ευρωπαϊκα Προγράμματα;;;

 
APSEKASTOS
30 Νοε 2015 09:22

Δεν φαντάζομαι να μην κάνει μάθημα στο σχολείο όπως μας έλεγε; ε;

 
proin
29 Νοε 2015 23:02

Έλεος ξανά
Κοτσιφάκη εσύ σούπερ σταρ !!! εμ στους 36 εμ στους εμπειρογνώμονες για το ΕΣΠΑ. Αλήθεια από που έχει εμπειρία ο κ. Κοτσιφάκης για την πορεία ενός προγράμματος σάμπως έχει τρέξει ποτέ του κανένα ? ques que ce KEMETE? που λέει και ο Νικόλας ο Αλέφας έχει πάρει ποτέ πρόγραμμα να το τρέξει ? και πάει ο κάθε πρόεδρος ως εμπειρογνώμονας ? Πάμε βουρ στον γκρεμό !!!!!!!!!!!!!!

 
teos
29 Νοε 2015 21:26

"...και ο Θ. Κοτσυφάκης"! Καλά αυτός δεν ήταν που ανακοίνωσε πανηγυρικά πως γύρισε στο σχολείο για να κάνει μάθημα;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.