Ποιοι είναι οι υποψήφιοι Διευθυντές Εκπαίδευσης και τα αντικειμενικά τους μόρια (Συνεχής ενημέρωση)

23/12/2015

Ενημερώθηκε: 23/12/2015, 20:34

Άκουσε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε από τις  Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η δημοσιοποίηση των ονομάτων των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης, καθώς και τα  αντικειμενικά τους μόρια.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Αττικής

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Μακεδονίας

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ηπείρου

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ιονίων Νήσων

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κρήτης

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ν.Β. Αιγαίου

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ν.Ν. Αιγαίου

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδος

ΧΘΕΣ Τρίτη -σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα- ολοκληρώθηκε στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η διαδικασία μοριοδότησης των υποψηφίων   Διευθυντών Εκπαίδευσης καθώς και ο   ορισμός των  Εφορευτικών Επιτροπών για τις εκλογές.

Σήμερα Τετάρτη  θα  πραγματοποιηθεί    η ανακοίνωση:

Α. Των πινάκων υποψηφίων οι οποίοι πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής .

Β. Των πινάκων των αντικειμενικών μορίων κατά φθίνουσα σειρά και ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Επισημαίνεται ότι στους πίνακες των αντικειμενικών μορίων θα συμπεριλαμβάνονται και οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής Δίπλα από το όνομα του υποψηφίου θα αναγράφονται οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τοποθέτηση.

Ταυτόχρονο από σήμερα μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου οι οικείες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα δέχονται ενστάσεις   τόσο για τους πίνακες υποψηφίων οι οποίοι πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής όσο  και για τους πίνακες των αντικειμενικών μορίων.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ήδη έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας:

Από 30/12/2015 έως 4/1/2016 Εκδίκαση ενστάσεων – Ανακοίνωση τελικών αναμορφωμένων τόσο των πινάκων υποψηφίων οι οποίοι πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής όσο και των πινάκων των αντικειμενικών μορίων κατά φθίνουσα σειρά και ανά Διεύθυνση εκπαίδευσης. Δίπλα από το όνομα του υποψηφίου θα αναγράφονται οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τοποθέτηση – Προγραμματισμός συνεντεύξεων – ενημέρωση υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης για τον προγραμματισμό των συνεντεύξεων.

8/1/2016 Διεξαγωγή της διαδικασίας της μυστικής ψηφοφορίας ( Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ξεκινήσει στις 09:00 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00. )  – Σύνταξη πρακτικού εφορευτικής επιτροπής που θα περιλαμβάνει τον υπολογισμό των μορίων που λαμβάνουν οι υποψήφιοι με βάση τον αριθμό ψήφων που έλαβαν – Αποστολή των αποτελεσμάτων της μυστικής ψηφοφορίας στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης με ηλεκτρονικό τρόπο.

11/1/2016 Αποστολή πρακτικού εφορευτικής επιτροπής στην οικεία Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης – Καταχώρηση βαθμολογίας – Ανάρτηση μοριοδότησης της ψηφοφορίας  

Από 12/1/2016 έως 19/1/2016 Συνεντεύξεις των υποψηφίων ενώπιον του συμβουλίου επιλογής - Ολοκλήρωση και ανάρτηση πινάκων της τελικής βαθμολογίας των υποψηφίων στην ιστοσελίδα της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

Από 20/1/2016 έως 22/1/2016 Κατάθεση ενστάσεων για τον τελικό πίνακα

Από 25/1/2016 Εκδίκαση ενστάσεων – κατάρτιση αναμορφωμένων πινάκων και αποστολή τους προς κύρωση στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων - Δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Από 27/1/2016 έως 29/1/2016 Πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών Εκπαίδευσης από τα Συμβούλια Επιλογής – Απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών Εκπαίδευσης από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

1/2/2016 Ανάληψη υπηρεσίας Διευθυντών Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Σχόλια (3)

Έρεβος
|

Πώς το σώμα των εκλεκτόρων θα αποτιμήσει "τη συμβολή του υποψηφίου στο εκπαιδευτικό έργο, όπως προκύπτει από τις θέσεις στις οποίες έχει υπηρετήσει, καθώς και η προσωπικότητα και η γενική συγκρότηση του υποψηφίου";;;
Χωρίς ενημέρωση;;
Εκτός αν θεωρούμε a priori ότι όλοι γνωρίζουν τόσο καλά τους υποψηφίους!!!

Έρεβος
|

Πώς ακριβώς θα αποτιμηθεί " Η συμβολή του υποψηφίου στο εκπαιδευτικό έργο, όπως προκύπτει από τις θέσεις στις οποίες έχει υπηρετήσει, καθώς και η προσωπικότητα και η γενική συγκρότηση του υποψηφίου", από τους διευθυντές;;;
Γνωρίζουν τα βιογραφικά τους;
Θεωρείται a priori ότι όλοι γνωρίζουν τους πάντες;
Πώς μπορεί να ψηφίσει οποιοσδήποτε χωρίς να γνωρίζει;;;

Αφροδίτη
|

Μια ζωή η περιφέρεια Β. Αιγαίου τελευταία και καταϊδρωμένη...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ