“Άνοιξε” η πλατφόρμα για την κατάθεση προτάσεων στον Εθνικό Διάλογο

23/12/2015

Ενημερώθηκε: 23/12/2015, 19:47

Άκουσε το άρθρο

“Ανοιξε” σήμερα η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για τον Εθνικό Διάλογο για την παιδεία και δέχεται προτάσεις τόσο από φορείς όσο και από μεμονωμένα πρόσωπα.

Για την  υποβολή της πρότασης   είναι απαραίτητα τα παρακάτω στοιχεία:

1. Το ονοματεπώνυμό σας ή η επωνυμία του Φορέα ο οποίος υποβάλλει την πρόταση

2. Ο τίτλος της πρότασης.

3. Μια σύντομη περίληψη (έως 200 λέξεις) στα Ελληνικά και στα Αγγλικά

4. Λέξεις- κλειδιά (keywords) στα Ελληνικά.

Η πρότασή σας χρειάζεται να έχει μετατραπεί σε μορφή pdf, ώστε να μπορεί να εμφανίζεται με την μορφοποίηση που επιλέγετε, αλλά και για λόγους ασφαλείας.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν τίτλο ο οποίος να αποτυπώνει με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια το περιεχόμενο του κειμένου σας.

Επίσης, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των λέξεων-κλειδιών, ώστε να μεγιστοποιηθεί η ορατότητα της πρότασής σας.

Ενδεικτικές λέξεις κλειδιά που μπορείτε να επιλέξετε (χωρίς να περιορίζεστε σε αυτές): πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια, νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, ΕΠΑΛ, τριτοβάθμια, ΑΕΙ, Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, διοίκηση, σχολείο, αναλυτικό πρόγραμμα, εκπαιδευτικοί, καθηγητές, φοιτητές, μαθητές, τεχνική εκπαίδευση, μαθηματικά, δαπάνες.

Η πρότασή σας θα ανέβει στην σελίδα από τον διαχειριστή και θα ειδοποιηθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Σχόλια (6)

geo
|

Δεν δεχεται εγγραφη. Βρισκει προβλημα στο ΟΝΟΜΑ. Μαλλον δεν του αρεσει το ονομα μου...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
|

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.......ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ!! ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΤΑ ΟΧΙ) ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ - ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ!!) ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ........

dimos
|

200 λέξεις είναι η περίληψη λέει. Το κείμενο το ανεβάζει κανείς με pdf.

Tasos
|

Έχουμε δικαίωμα να γράψουμε 200 λέξεις για να συμβάλλουμε με τις ιδέες μας στην ανοικοδόμηση της δημόσιας εκπαίδευσης.Γιατί δεν τις ανεβάζουμε με ένα χασταγκ στο τουιτερ που έχουμε δικαίωμα να χρησιμοποιούμε έως 140 χαρακτήρες;

Chris K.
|

Η σελίδα αυτή δεν υπάρχει. αχαχαχαχαχαχαχα, είστε φοβεροί, ωραίο ανέκδοτο. Και εγώ πάτησα στο λινκ σαν κορόιδο.

Μανώλης
|

Πως να συμμετάσχουμε στον λεγόμενο Εθνικό διάλογο, όταν γνωρίζουμε οι αποφάσεις έχουν ήδη προαποφασιστεί και αυτός γίνεται για τα μάτια του κόσμου; Ποιος μας λέει ότι θα εισακουσθούμε, όταν πριν λίγο καιρό Διαβουλεύσεις που έγιναν πχ τον περασμένο Ιούνιο για τις Μετεγγραφές των φοιτητών και όχι μόνο.. και ενώ τα σχόλια ήταν συντριπτικά υπέρ των μετεγγραφών συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας, ο τότε υπουργός την έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του και έκανε ακριβώς το αντίθετο, χωρίς να καλέσει να ακούσουν και κανένα φορέα;
Έλεος πια με τις ψευτοδιαβουλεύσεις σας!..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ