ΒΟΥΛΗ

Πόσοι εκπαιδευτικοί αποσπάσθηκαν σε Βουλευτές, πολιτικά κόμματα, την εκκλησία, την Τ.Α. και στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας

Πόσοι εκπαιδευτικοί αποσπάσθηκαν στα πολιτικά κόμματα, την εκκλησία, την Τ.Α. και στην Κ.Υ. του υπουργείου Παιδείας
Δημοσίευση: 19/02/2016
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης , τον Ιανουπαριο, στη Βουλή:

Στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας υπηρετούν 371 αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί, εκ των οποίων:

- 24 με διάθεση σε υπηρεσίες και φορείς,

- 6 στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη, και,

- 1 στο πολιτικό γραφείο της Αναπληρώτριας υπουργού Σ. Αναγνωστοπούλου.

Στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς  υπηρετούν 28 αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί εκ των οποίων 2  υπηρετούν  στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.

Στη  Γενική Γραμματεία Ερευνας και Τεχνολογίας υπηρετούν 8 εκπαιδευτικοί εκ των οποίων ο ένας είναι με διάθεση σε υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας.

Επίσης   για το σχολικό έτος 2015-16 αποσπάσθηκαν 29 εκπαιδευτικοί στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (ΠΕΚ).

Στα γραφεία Βουλευτών υπηρετούν 127 εκπαιδευτικοί και στα πολιτικά γραφεία των κομμάτων 62.

Στην εκκλησία έχουν αποσπαθεί 74 εκπαιδευτικοί .

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση  υπηρετούν 241 αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί.

Σχόλια (8)

 
Παναγιώτης
21 Φεβ 2016 09:13

Ζητάνε από τους ΣΣ να βρουν τα κενά και πως θα καλυφτούν. οι ανωτέρω πίνακες των 480 και πλέον αποσπασμένων μόνο σε συνδυασμό με τους αποσπασμένους στις Δ/νσεις όλης της χώρας αρκούν να μην υπάρχει όχι μόνο κενό, αλλά και πλεόνασμα.

 
ΠΑΝΤΕΛΗΣ
19 Φεβ 2016 16:08

Επίσης υπάρχει μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών με διάθεση στις Διευθύνσεις από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης.
Υπηρετώ στην Διέυθυνση...που όλο κλαίγονται για τα κενά δασκάλων και λοιπών. Στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης μόνο στα Εκπαιδευτικά Θέματα μέτρησα 7 άτομα, υπάρχει άλλο γραφείο στον όροφο με 20 άτομα. Από πού προέκυψαν όλοι αυτοί και μετά κλαίγονται για τα κενά .... Στείλτε τον κόσμο που έχετε στη Διεύθυνστη στα σχολεία απ' όπου τους μαζέψατε, για να καλύψετε πάνω από 100 κενά και όχι να βάζετε τους Σχολικούς Συμβούλους να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.
Γιατί δεν ελέγχετε και το προσωπικό των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης κύριε Υπουργέ και κυνηγάτε την 1 και 2 ώρες των εκπαιδευτικών της τάξης;
Σαν να κοροϊδευόμαστε σ΄αυτό το κράτος.

 
NHPIAGOGOS
19 Φεβ 2016 15:33

Οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ οι ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ σε ΓΡΑΦΕΙΑ και ΕΚΤΟΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000 ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ .........ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΑ ΔΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΟΡΕΑ καθώς και την ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΑΞΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . . Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΗΣ........... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ......... ΔΙΚΑ ΜΑΣ.........

 
NHPIAGOGOS
19 Φεβ 2016 15:32

Οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ οι ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ σε ΓΡΑΦΕΙΑ και ΕΚΤΟΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000 ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ .........ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΑ ΔΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΟΡΕΑ καθώς και την ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΑΞΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . Οι ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕ .......... ορισμένες ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ......................προκλητικές ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ το ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΗΣ........... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ......... ΔΙΚΑ ΜΑΣ.........

 
Lamogia
19 Φεβ 2016 15:32

Εχω 12 χρόνια μακρυά από τον τόπο που μένω. 500 χιλιόμετρα μακρυά. Δεν πήρα ούτε μία χρονιά απόσπαση όποιον φορέα και να δήλωσα.Πρέπει να σας πω, πως δεν γνωρίζω κανένα βουλευτή.

 
nikos
05 Ιαν 2016 21:05

Απλα δεν συνυπολογιζουν τις αποσπασεις ΠΥΣΠΕ-ΠΥΣΔΕ αφου ειναι εντος ταξης, και τις αποσπασεις σε περιφερειες, διευθυνσεις. Στο υπουργειο εχουν να γινουν διορισμοι διοικητικων απο το 1993...

 
Tasos
05 Ιαν 2016 15:17

Καλά ποιούς κοροϊδεύουν;Οι αποσπασμένοι πρέπει να είναι πάνω από 4.000. Ή να γυρίσουν στα σχολεία για μάθημα ή να πάνε σπίτι τους. Η ανεργία έχει φτάσει 70% στους νέους,τα σχολεία λειτουργούν με αναπληρωτές .

 
mnimoniakos
05 Ιαν 2016 10:26

ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΑ ΔΝΣΗ ΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΘΜΙΑΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ... ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΔΔΥ ΙΕΚ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ .......ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΑΞΗΣ .ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 2000 ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ