ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Η Στ. Ξουλίδου είναι υποψήφια για τη θέση Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσ/νίκης

Σήμερα η κ. Ξουλίδου , ως εκπαιδευτικός, ασκεί τα καθήκοντά της στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης
Δημοσίευση: 05/01/2016
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου είναι  υποψήφια για τη θέση Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσ/νίκης.

Σύμφωνα με τον οριστικό  πίνακα των υποψηφίων που δημοσιοποίησε σήμερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας οι υποψήφιοι για τη Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής είναι 19 .

Στη σειρά κατάταξης η κ.Ξουλίδου έχει τα λιγότερα αντικειμενικά μόρια.

Με βάσει τα τυπικά προσόντα  συγκεντρώνει 5,25 μόρια, ενώ ο ο υποψήφιος που βρίσκεται στην πρώτη σειρά έχει 20,75 μόρια.

Απομένουν τα μόρια της Συνέντευξης και των εκλογών,  προκειμένου να οριστικοποιηθεί η επιλογή του νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Θεσσαλονίκης.

Η κ. Ξουλίδου προορίζονταν για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας.

Μάλιστα ο τότε Γενικός Γραμματέας Δ. Χασάπης είχε μαζέψει τα πράγματά τους ώστε να εγκαταταθεί η κ. Ξουλίδου.

Ωστόσο η δημοσιοποίηση  του θέματος από το esos προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις μέσα στο κυβερνών κόμμα, το ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί ο διορισμός της κ. Ξουλίδου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας.

Σήμερα η κ. Ξουλίδου , ως εκπαιδευτικός, ασκεί τα καθήκοντά της στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης

Σχόλια (3)

 
ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ
06 Ιαν 2016 14:02

Δεν είχε αποκλειστεί επειδή είχε δηλώνσει άλλες διευθύνσεις εκπαίδευσης από ότι θα μπορούσε να δηλώσει? αναρτήθηκε και επίσημα ...........

 
Κωστας2
06 Ιαν 2016 09:30

Από τo 5,25 της τελευταίας Ξουλίδου μέχρι το 20,75 του πρώτου, έχουμε δια φορά 15,50.
Με ένα 20% της Ξουλίδου από γραμμή σε ΣΥΡΥΖΑΝΕΛ, έχουμε την Ξουλίδου σε
5,25+2,50 =7,75
Η διαφορά θα γίνει 13 μονάδες.
ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ:Μετά στο χειρουργείο της συνέντευξης, παίρνει 1,75 ο υποψήφιος πρώτος και η Ξουλίδου 15, η διαφορά πάει υπέρ της κας Ξουλίδου!

 
marty
06 Ιαν 2016 00:48

Περίμενα να κάνει κάποια δήλωση για την "εθνοκάθαρση" ή για τις απόψεις των συριζαίων υπουργών και της νεολαίας του σύριζα για την απαλλαγή από τα θρησκευτικά, κυρίως επειδή η κα Ξουλίδου είναι θεολόγος . Τώρα ως τελευταία στα μόρια από τους υπόλοιπους υποψηφίους "φιλοδοξεί" να γίνει διευθύντρια εκπαίδευσης. Στο σχολείο σας κυρία μου γρήγορα!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.