ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Ο υπουργός υπέγραψε 6 απολύσεις εκπαιδευτικών

Δημοσίευση: 21/01/2016
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Την οριστική  παύση καθηκόντων σε 6 εκπαιδευτικούς υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, μετά τις σχετικές αποφάσεις των Πρωτοβάθμιων Πειθαρχικών Συμβουλίων του 2014 και του 2015.

Πρόκειται για:

Α. Τέσσερις αποφάσεις των Πρωτοβάθμιων Πειθαρχικών Συμβουλίων, που λήφθηκαν το έτος 2014 οι οποίες αφορούν  το πειθαρχικό παράπτωμα «της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων»,που προβλέπεται και τιμωρείται απότ ο άρθρο 107 παρ. 1 περ. ι ́ του ν.3528/2007.

Β. Μία απόφαση  του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου που λήφθηκε τον Αύγουστο το 2015 και αφορά  το πειθαρχικό παράπτωμα  «της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων»,που προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρο 107 παρ. 1 περ. ι ́ του ν.3528/2007.

Γ. Μία απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, που λήφθηκε το έτος 2014, και αφορά τα πειθαρχικά παραπτώματα:  α) «της παράβασης υπαλληλικού καθήκοντος», β) «της πλημμελούς ή αμελούς ή μη έγκαιρης εκπλήρωσης καθήκοντος», γ) «της εξαιρετικώς σοβαρής απείθειας»

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.