ΒΟΥΛΗ

Οι φοιτητές Ιατρικής της Πάτρας δεν υστερούν έναντι άλλων φοιτητών Τμημάτων Ιατρικής

Δημοσίευση: 22/01/2016
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τα θέματα του γνωστικού αντικειμένου της Ιατροδικαστικής καλύπτονται από άλλα προπτυχιακά μαθήματα, όπως Παθολογική Ανατομική, Φαρμακολογία, Χειρουργική και Βιοηθική. Ως αποτέλεσμα , οι φοιτητές της εν λόγω Σχολή δεν υστερούν έναντι άλλων φοιτητών των Τμημάτων Ιατρικής. Ως εκ τούτου οι φοιτητές Ιατρικής της Πάτρας δεν υστερούν έναντι άλλων φοιτητών Τμημάτων Ιατρικής.

Τα παραπάνω τονίζει η Αν. υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, επικαλούμενη σχετικό έγγραφο του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, σε γραπτή απάντηση , η οποία διαβιβάστηκε στη Βουλή, ύστερα από σχετική ερώτηση του Βουλευτή Ν. Νικολόπουλου.

Η κ. Αναγνωστοπούλου  υπογραμμίζει  ότι “Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται ότι τα προγράμματα σπουδών των ελληνικών ΑΕΙ καταρτίζονται από τα προβλεπόμενα ακαδημαϊκά όργανα, σύμφωνα με τις διατάξεις τόσο του μεταβατικά ισχύοντος άρθρου 24 του ν.1268/1982 για τα πανεπιστήμια και του άρθου 2 του ν.3404/2005 για τα ΤΕΙ, όσο και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 32 του ν.4009/2011, του οποίου η εφαρμογή εξαρτάται από την έκδοση κανονιστικών πράξεων, χωρίς τη με οποιοδήποτε τρόπο σύμπραξη του υπουργείου Παιδείας”.  

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ