Εθνικός Διάλογος

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ με τη συζήτηση στη Βουλή με ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ, Πανελλήνια Ενωση Σχολικών Συμβούλων και ΑΣΓΜΕ

Θα δοθεί στον εκπρόσωπο του κάθε φορέα χρόνο 15 λεπτών για να αναπτύξει τις προτάσεις. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας ο κ. Γαβρόγλου θα δώσει το λόγο στους Βουλευτές να απευθύνουν ερωτήσεις προς τους εκπροσώπους των φορέων.
Δημοσίευση: 09/02/2016
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το esos θα μεταδίδει  σήμερα Τρίτη,   ζωντανά, ολόκληρη τη συζήτηση , που γόνεται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής με τους φορείς ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ, Πανελλήνια Ενωση Σχολικών Συμβούλων και ΑΣΓΜΕ

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής:

1. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κώστας Γαβρόγλου θα κάνει την έναρξη της συνεδρίασης, με σχετικό σύντομο χαιρετισμό.

2. Στη συνέχεια θα δοθεί στον εκπρόσωπο του κάθε φορέα χρόνο 15 λεπτών για να αναπτύξει τις προτάσεις.

3. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας ο κ. Γαβρόγλου θα δώσει το λόγο στους Βουλευτές να απευθύνουν ερωτήσεις προς τους εκπροσώπους των φορέων.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Για την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα συνεδριάσει με τα Προεδρεία των Πρυτάνεων Πανεπιστημίων, Προέδρων ΤΕΙ και του αντίστοιχου οργάνου των Ερευνητικών Κέντρων, ΠΟΣΔΕΠ, ΟΣΕΠ-ΤΕΙ, Ένωση Ελλήνων Ερευνητών.

Το esos θα μεταδώσει ζωντανά και αυτή τη συζήτηση η οποία θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

•    Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου: Συνάντηση με εμπειρογνώμονες.

•    Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου: Συνάντηση με πρώην Υπουργούς Παιδείας (Γ. Αρσένης, Μ. Γιαννάκου, Α. Διαμαντοπούλου).

•    Παρασκευή, 4 Μαρτίου: Συνάντηση ενημέρωσης με τους Μορφωτικούς Ακολούθους των χωρών της ΕΕ.

•    Τρίτη 8 και Τρίτη 15 Μαρτίου: Δύο συνεδριάσεις με παρουσία του Υπουργού, για να   ολοκληρωθεί η συζήτηση των τελικών εισηγήσεων και η σύνταξη του τελικού κειμένου του πρώτου κύκλου συζητήσεων.

•    Η πρώτη φάση των συζητήσεων θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Μαρτίου. Στη συνέχεια, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του δεύτερου κύκλου συζητήσεων.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ