Επιμορφωτικά Προγράμματα του ΠΕΚ Ιωαννίνων σε Εκπαιδευτικούς (2015-2016)

23/02/2016

Ενημερώθηκε: 23/02/2016, 19:29

Άκουσε το άρθρο

Η Διεύθυνση και το Συντονιστικό Συμβούλιο του ΠΕΚ Ιωαννίνων, θεωρώντας ότι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών αποτελεί βασική παράμετρο και ουσιαστική συμβολή σε κάθε προσπάθεια ανανεωτικής δράσης και ουσιαστικής παρέμβασης στην πραγμάτωση του διδακτικού-εκπαιδευτικού έργου, οργάνωσε και υλοποιεί εθελοντικά επιμορφωτικά προγράμματα με στόχο την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών των περιοχών αρμοδιότητας του ΠΕΚ Ιωαννίνων.

Το Συντονιστικό Συμβούλιο του Π.Ε.Κ. Ιωαννίνων, λαμβάνοντας υπόψη το αυξημένο ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών για επιμόρφωση, προχώρησε, αρχικά, σε  δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς επιμορφωτές  για την παροχή επιμορφωτικού έργου χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο, και  στη συνέχεια, κάλεσε τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της  προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να ενταχθούν με βάση τις θεματικές προτιμήσεις τους σε επιμορφωτικές ομάδες.  

Αφού ολοκληρώθηκε με συγκεκριμένα κριτήρια η διαδικασία συγκρότησης των τμημάτων των εκπαιδευτικών, οργανώθηκε σε επάλληλους κύκλους η υλοποίησή τους.
(Πληροφορίες για τις θεματικές ενότητες, τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των επιμορφωτικών προγραμμάτων υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΠΕΚ Ιωαννίνων).

Η Διεύθυνση και το Συντονιστικό Συμβούλιο του ΠΕΚ Ιωαννίνων θεωρώντας ότι η Δημόσια Παιδεία και η Δημόσια Εκπαίδευση αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά όλων μας, συνεχίζει σε αυτή τη δύσκολη για όλους συγκυρία, να στηρίζει έμπρακτα τους εκπαιδευτικούς και το έργο τους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ