Ποιοι συνέταξαν την πρόταση για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια

27/05/2016

Ενημερώθηκε: 27/05/2016, 12:36

Άκουσε το άρθρο

Την πρόταση για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, με τίτλο «ενιαίος χώρος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας», (Δείτε τη εδώ)  όπως αυτή συμπεριλήφθηκε στα πορίσματα 129 σελίδων της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την παιδεία προετοιμάστηκε από τους καθηγητές:

Σπύρο Γεωργάτο,

Κώστα Γαβρόγλου και

Δήμητρα Μακατσώρη,

λαμβάνοντας υπόψη (σ.σ. όπως σημειώνεται  στην πρόταση) σχόλια και προτάσεις από τους,  επίσης, καθηγητές:

Ερρίκο Βεντούρα,

Δημοσθένη Σταμάτη,

Δήμο Τριάντη,

Αλέξανδρο Μπαλτζή,

Γιώργο Αγγελόπουλο,

Γιώργο Διβάρη,

Αλίκη Μαρτζοπούλου,

Αντώνη Μπόγρη,

Γιώργο Πετράκο,

Παύλο Πανταζή και

Δημήτρη Ψύλλο.

 

Σχόλια (3)

ΠΚ
|

ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ 3-5 ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ.ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ.ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ,ΜΑΘΗΤΗΣ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΓΟΝΕΑΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΠΗ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝΚΑΙ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΥΘΕΡΗ ΣΠΟΥΔΗ

Ιωάννης Κ.
|

Τα πειράματα πάνω στην παιδεία που φαντάζονται κάθε δυο και τρεις εδώ και 40 χρόνια, τα αποκαλούν Εθνικό Διάλογο. Γι΄αυτό και από τον πολύ...διάλογο και τη σοβαρότητα που τα αντιμετωπίζουν, όλα τα πειράματα ήταν αποτυχημένα.

Αντώνης
|

Επομένως ο "Εθνικός διάλογος" ήταν φαρσοκωμωδία... αφού πουθενά δεν τον λάβανε υπόψη τους!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ