Placeholder

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που παίρνουν μετάθεση

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: Ο μικρός αριθμός συνταξιοδοτήσεων φέτος οδήγησε σε μικρό αριθμό μεταθέσεων εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Δημοσίευση: 30/06/2016
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Υπογράφηκαν από τον υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη οι αποφάσεις μεταθέσεων των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ  ΓΕΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι “ Ο μικρός αριθμός συνταξιοδοτήσεων φέτος οδήγησε σε μικρό αριθμό μεταθέσεων εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης”.

Οι έγκυρες αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή ανήλθαν σε 6.997. Από αυτές ικανοποιήθηκαν 404 (ποσοστό 5,77%).

Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Δ.Ε. στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους μέχρι και 4-7-2016. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31-8-2016, συνεχιζόμενης όμως της απόσπασης μέχρι την εν λόγω ημερομηνία. Από τα ανωτέρω εξαιρούνται όσοι από τους μετατιθέμενους εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο στη διαδικασία των εξετάσεων, οι οποίοι οφείλουν να παρουσιαστούν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους και οπωσδήποτε εντός του μηνός Ιουλίου 2016. Τα στελέχη της εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.

Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Η ανάληψη της υπηρεσίας γίνεται δεκτή και με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας, η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά.

Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

 

 

 

 

 

 

Σχόλια (10)

 
Αριάδνη
04 Ιουλ 2016 12:10

Οι μεταθέσεις γίνονται επί των οργανικών κενών. Οι αναπληρωτές καλύπτουν λειτουργικά κενά. Η ανάλογη σύγκριση θα ήταν "απόσπαση - πρόσληψη αναπληρωτή". Και πάλι θα πρέπει να εξετάσουμε αν μιλάμε για απόσπαση από πλεονασματική σε ελλειμματική περιοχή κλπ κλπ. Ας μην τα ξεκαθαρίσουμε λίγο γιατί εκτιθέμεθα...

 
ακης
02 Ιουλ 2016 21:58

συναδελφε Κωστα Δ., το μονο λογικο ειναι να ικανοποιησει το μονιμο προσωπικο με μεταθεση, και επειτα στα κενα να παρει αναπληρωτες. πολυ καλ το ειπε ο/η συναδελφος.δε γινεται να παιρνει στην Αθηνα ή Θεσνικη αναπληρωτη και ο μονιμος ναναι χρονια μακρια.

 
aaaa
01 Ιουλ 2016 19:13

Τους μισθούς τους κουτσουρέψατε, σε 3 σχολεία μας στέλνετε, μια σειρά είναι όλο κι όλο χωρίς έξοδα να μας στείλετε κοντά στα παιδιά μας δεν το κάνετε.
Υπάρχουν κενά για μεταθέσεις. Απλώς θέλετε να μας εξοντώνετε.

 
Κώστας Δ.
01 Ιουλ 2016 15:39

Μήπως το
"Που ακούστηκε οι αναπληρωτές να έχουν καλύτερη μεταχείριση από τους μόνιμους....."
υποδηλώνει τουλάχιστον δημοσιοϋπαλληλικό ρατσισμό του βολεμένου;
Όποιος-α θέλει ας ανταλλάξει την ιδιότητα και τη θέση του με τον ευνοημένο αναπληρωτή!
ΥΓ. Δεν είμαι αναπληρωτής Αθήνας.

 
Ηλίας
01 Ιουλ 2016 14:17

Τόσα χρόνια αθρόων μεταθέσεων, αλλαγών στα ωρολόγια, σχετικά λίγων συνταξιοδοτήσεων και μηδενικών διορισμών έχουν ως αποτέλεσμα αυτό τον αριθμό μεταθέσεων.

Αν και παλιότερα κάνανε μεταθέσεις λογικές και όχι με γνώμονα άλλα κριτήρια τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για όλους τώρα.

Στο κλάδο μου έχουμε να δούμε μετάθεση (δε μιλάω για ειδική κατηγορία) εδώ 5-6 χρόνια!

 
elli
30 Ιουν 2016 19:34

Μεταθέσεις δεν δίνουν και καταδικάζουν κόσμο σε παραμεθορια χρονια και χρονια.... Αλλα, όλως παραδόξως στην ειδικότητα μου παίρνουν αναπληρωτές στην Αθήνα.... Ξέρω άτομα που είναι καθε χρόνο αναπληρωτές στην Αθήνα. Που ακούστηκε οι αναπληρωτές να έχουν καλύτερη μεταχείριση από τους μόνιμους.....

 
PANAGIOTIS
30 Ιουν 2016 16:46

Ντροπή, τίποτα άλλο. Οι χειρότερες μεταθέσεις όλων των εποχών.

 
Απαράδεκτο!!!
30 Ιουν 2016 16:16

Είναι απίστευτο αίσχος για το υπουργείο να υπάρχουν κλάδοι χωρίς ούτε μια μετάθεση!!!

Είναι στατιστικά αδύνατον να μην υπάρχουν αμοιβαίες μεταθέσεις για να γίνουν σε ένα τόσο μεγάλο πλήθος αιτήσεων, έτσι ΚΑΙ οι εκπαιδευτικοί να βολευτούν αλλά ΚΑΙ τα πυσδε να έχουν μηδενική μείωση εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η μη ικανοποίηση των αμοιβαίων μεταθέσεων με αλγόριθμο από το ίδιο το υπουργείο είναι ένα καψόνι που κάνει το υπουργείο στους εκπαιδευτικούς κάθε χρόνο, και αυτό συμβαίνει απλά και μόνο γιατί δεν έχουν τον σωστό αλγόριθμο στο πρόγραμμα που τρέχουν εκεί στο υπουργείο!

Αλλά την φετινή χρονία το κακό με τους συριζανελ παράγινε!
Ο απίστευτος αυτός εμπαιγμός της εκπαιδευτικής κοινότητας από τους συριζανελ δεν πρέπει να περάσει έτσι, και οι συριζανελ πρέπει να το πληρώσουν πολύ ακριβά.

 
Mina
30 Ιουν 2016 15:32

Η πρώτη βαθειά τομή στην Παιδεία: καρα-τόμησαν τις μεταθέσεις...

 
Εφη
30 Ιουν 2016 15:12

Όχι μόνο ο μικρός αριθμός συνταξιοδοτησεων, αλλά κι οι αλλαγές στο ωρολογιο πρόγραμμα σπουδών του Γυμνασίου που έβγαλαν εκατοντάδες υπεραριθμους καθηγητές, να τα λέει κι αυτά το Υπουργείο . Ποινικοποιηθηκαν και οι μεταθεσεις απο ανθρώπους που δεν έχουν μετακινηθεί ποτέ για να δουλεψουν χιλιόμετρα μακριά απο τα σπιτια τους...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ