Ενας μόνο Φυσικός πήρε μετάθεση στην Αττική

01/07/2016

Άκουσε το άρθρο

Μετά τις σημερινές απογοητευτικές μεταθέσεις για εμάς τους φυσικούς, διαμαρτυρόμαστε :

Ένας μόνο φυσικός!!! πήρε μετάθεση σε όλoν το νομό  Αττικής!

Δεκατρείς φυσικοί στην Θεσσαλονίκη!

Είκοσι τρεις φυσικοί σε όλη την  Ελλάδα!(από 404 μεταθέσεις)

Για λόγους δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας, για να μην μιλήσουμε για τους βιοποριστικούς λόγους και την διάλυση των οικογενειών μας,  απευθυνόμενοι στο ΚΥΣΔΕ, την ΟΛΜΕ  και την ηγεσία του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ζητάμε :

1) το ΚΥΣΔΕ  να επανεξετάσει τις αντίστοιχες εισηγήσεις του.

2) η ΟΛΜΕ να παρέμβει άμεσα προς τον κ. Υπουργό προκειμένου με κοινωνική ευαισθησία, να προσθέσει στις μεταθέσεις κι άλλους φυσικούς κυρίως στον νομό Αττικής που είναι πολύ προκλητικός ο αριθμός των φυσικών «1», ώστε να αποτρέψει αυτόν τον παραλογισμό! τις λιγότερες μεταθέσεις των τελευταίων χρόνων στη Δ/θμια Εκπ/ση ιδίως στον κλάδο μας και μάλιστα μόνο έναν φυσικό σε όλη την Αττική!! Δεν μπορεί μία ολόκληρη Αττική να χρειάζεται έναν μόνο φυσικό από μετάθεση!!!Από εκεί που είμασταν τόσο περιζήτητοι, ξαφνικά πώς γίναμε τόσο περιττοί;

3) η ηγεσία του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  να σκύψει στο πρόβλημά μας αυτό και να ληφθούν υπ΄όψην τα κενά που ζήτησαν τα ΠΥΣΔΕ(γιατί στην Αττική ειδικά δεν ελήφθησαν καθόλου υπόψην).

Αυτές οι ελάχιστες μεταθέσεις θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, όπως :

Πώς θα καλυφθούν τα κενά φυσικών που σίγουρα θα υπάρξουν αφού τα πύσδε  έβγαλαν;

∙ Αν δούμε αναπληρωτή στον τόπο που αιτηθήκαμε και δεν πήραμε μετάθεση, εμείς οι μόνιμοι που έχουμε τόσα μόρια, πώς πρέπει να αντιδράσουμε, για να δικαιωθούμε;

∙ Aν τις  αναθέσεις μας  κάνουν άλλες ειδικότητες, όπως μαθηματικοί κ.α. που ήρθαν με μετάθεση, πώς πρέπει να αντιδράσουμε για να δικαιωθούμε; Ή μήπως αυτός ήταν ο στόχος για να καλυφθούν τα κενά μας;

Ας λάβουμε υπόψην και το πλήγμα που δεχτήκαμε με το τρίωρο που προστέθηκε στους ΥΣΕΦΕ και την μείωση στην Γεωγραφία, την Βιολογία! Που και  πάλι δεν δικαιολογεί τον αριθμό μεταθέσεων. Θα συσσωρευτούν πολλοί φυσικοί αιτούντες μετάθεση.

Επειδή ο πρώτος στόχος μας είναι ποιότητα στην εκπαίδευση πρώτα για τον μαθητή, αλλά και αξιοπρέπεια για εμάς, ζητάμε δικαίωση στις μεταθέσεις μας!!!

Οι φυσικοί:

Δανιήλ  Αναστασία

Δημητρόπουλος Aντρέας

Βακαλάκης Δημήτρης

Πολυχρόνου  Σπυριδούλα

Ντούρου Ελισσάβετ

Kαραμανίδου Αντιγόνη

Καλυβιάνου Δήμητρα

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ