Οι βαθμολογίες στα Ειδικά Μαθήματα

05/07/2016

Ενημερώθηκε: 05/07/2016, 12:37

Άκουσε το άρθρο

Σήμερα μετά τις  12.00 το μεσημέρι θα ανακοινωθούν  οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν  στα Ειδικά Μαθήματα, ανακοινώθηκε κι επίσημα από το υπουργείο Παιδείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://results.it.minedu.gov.gr

Υπενθυμίζεται ότι οι   υποψήφιοι που επιθυμούν να τροποποιήσουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο έχουν τη δυνατότητα εντός της προθεσμίας υποβολής, ακόμα και αν το έχουν ήδη οριστικοποιήσει, να προσέλθουν στο Λύκειο στο οποίο απέκτησαν το password (ημέρες Τετάρτη 6/7/2016 και Παρασκευή 8/7/2016) και να υποβάλουν σχετική αίτηση, ζητώντας την αναίρεσή του. Έπειτα οι υποψήφιοι θα ξαναεισέρχονται στην εφαρμογή εντός της ανωτέρω προθεσμίας για να τροποποιήσουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο και να το οριστικοποιήσουν εκ νέου.

Η  λήξη της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικών Δελτίων είναι η Παρασκευή 8/7/2016.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ