Την Παρασκευή η Συμφωνία υπ. Παιδείας-Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Tην Παρασκευή 15-7-16 θα πραγματοποιηθεί η τελετή υπογραφής της Συμφωνίας μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για τη στήριξη της Έρευνας στα ΑΕΙ και τα Ερευνητικά Κέντρα της χώρας μέσω του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας,στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα) και ώρα 10.00 πμ.
Θα παρευρίσκονται εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νικόλαος Φίλης, ο Αν. υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, Θωμάς Μαλούτας καθώς και στελέχη της ΓΓΕΤ και εκ μέρους της ΕΤΕ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Jonathan Taylor.
Σχολιάστε το άρθρο
Δημοφιλή Άρθρα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΛΕΓΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ
- Διοικητικοί Υπάλληλοι κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργείου Παιδείας
- Ο αριθμός των εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές
- Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση για τις Πανελλαδικές Εξετάσει
- Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: "Έρχονται" νέες παραιτήσεις από τα Συμβούλια Επιλογής
- Live :Πανεπιστήμιο και Διαφάνεια - Μνημόνια Συνεργασίας Α.Ε.Ι. & Ε.Α.Δ.
- Τελετή ονοματοδοσίας του Συνεδριακού Κέντρου του ΠΑΔΑ
- Το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Διασπορά διοργανώνεται στο Ντάργουιν της Αυστραλίας
- Υφ. Παιδείας:Όπου το επιτρέπει ο νόμος η άδεια δίδεται στους εκπαιδευτικούς
- Πρωθυπουργός: Τα ΑΕΙ να νοικιάζουν δωμάτια σε φοιτητές με χαμηλό ενοίκιο
- Α. Κόπτσης για σχολική βία: Το 90% οφείλεται σε γονεϊκά πρότυπα
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.