Γνωμοδότηση για πιθανές ευθύνες για το ERASMUS+ / YOUTH κύκλος R3/2014

18/08/2016

Άκουσε το άρθρο

Η νέα διοίκηση του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., ως ΕΘΝΙΚΗ  ΜΟΝΑΔΑ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ του προγράμματος ERASMUS+/ YOUTH, ανέθεσε  τη διερεύνηση και την έκδοση γνωμοδότησης με καταληκτική ημερομηνία παράδοσης στο Δ.Σ. την 30η Σεπτεμβρίου του 2016, αναφορικά με

α) τις πιθανές ευθύνες της διοίκησης και,

β) την ύπαρξη οικονομικών υποχρεώσεων του φορέα, που ίσως προέκυψαν κατά την αποδοχή, εξέταση, αξιολόγηση αιτήσεων φορέων Υλοποίησης για τον Κύκλο R3/2014του ανωτέρω προγράμματος στη Nομική Yπηρεσία και στο Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου του Φορέα.

Στα πλαίσια της απόφασης αυτής και για την πληρέστερη υλοποίησή της, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. προσκαλεί τους Φορείς Υλοποίησης, οι οποίοι εγείρουν οικονομικές απαιτήσεις γεννημένες στα πλαίσια του R3/2014, να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα νομικά και φορολογικά έγγραφα, για την εδραίωσή τους, το αργότερο έως την 12η της μεσημβρινή της 19ης Αυγούστου 2016.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ