Διανομή διδακτικών βιβλίων Ειδικοτήτων Επαγγελματικών Λυκείων για το σχολικό έτος 2016-2017

07/10/2016

Άκουσε το άρθρο

Η συσκευασία και διανομή των διδακτικών βιβλίων Ειδικοτήτων Επαγγελματικών Λυκείων για το σχολικό έτος 2016-2017 ξεκίνησε στις 4 Οκτωβρίου 2016 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Πριν από τη διανομή θα προηγείται ενημέρωση από το ΙΤΥΕ-Διόφαντος με ηλεκτρονικό μήνυμα και επικοινωνία από τον ανάδοχο μεταφορέα (τηλεφωνική ή με email).

Ο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ καλεί τις σχολικές μονάδες και τα Κέντρα Διανομής να επιβεβαιώνουν άμεσα την παραλαβή των βιβλίων τους στη σελίδα τους και συγκεκριμένα στην καρτέλα με τίτλο «Επιβεβαίωση Παραλαβής» στο menu «Παραλαβές».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

Χρήστος
|

Έτσι αντιμετωπίζονται οι μαθητές ενός κατώτερου θεού ( των ΕΠΑΛ), τα μαθήματα ειδικότητας σε δεύτερη μοίρα, προέχουν τα μαθήματα γενικής παιδείας. Από αυτό καταλαβαίνει κάποιος την σπουδαιότητα που ευαγγελίζονται για την τεχνική εκπαίδευση. Μια από τα ίδια όπως κάθε χρονιά. ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ...

Φωτοτυπίες
|

Εμείς δε μοιράσαμε φωτοτυπίες όπως στο παρελθόν...
αυτό είναι ο ορισμός του αυτο-τρολαρίσματος, συγχωρέστε με για τον αδόκιμο όρο

Αφροδίτη
|

Εντάξει παιδιά, μη βιάζεστε. Μόλις ένας μήνας πέρασε που άνοιξαν τα σχολεία.
Α, αν δεν σας είναι δύσκολο στείλτε και τα αναλυτικά προγράμματα. Πριν τα Χριστούγεννα παρακαλώ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ