ΑΕΙ: Αλλαξε η εγκύκλιος για τη χορήγηση βεβαιώσεων ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας σε Πανεπιστημιακούς Υποτρόφους και διδάσκοντες του Π.Δ. 407/80

12/10/2016

Άκουσε το άρθρο

Δεν θα αναγράφεται το ακριβές αντικείμενο ανάθεσης, το οποίο θα πρέπει να είναι σύμφωνο με το αντίστοιχο της συναφθείσας σύμβασης, στις βεβαιώσεις   ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας που θα χορηγούν τα Πανεπιστήμια
σε Πανεπιστημιακούς Υποτρόφους και διδάσκοντες του Π.Δ. 407/80 ,σύμφωνα με τη νέα τροποποιητική εγκύκλιο της Αν. υπουργού Παιδείας Σ. Αναγνωστοπούλου.

Ενώ η αρχική εγκύκλιος προέβλεπε “στη βεβαίωση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας πρέπει να αναφέρεται το χρονικό διάστημα (έναρξη-λήξη) και οι συνολικές ώρες του διδακτικού έργου, καθώς και το ακριβές αντικείμενο ανάθεσης, το οποίο θα πρέπει να είναι σύμφωνο με το αντίστοιχο της συναφθείσας σύμβασης¨, η νέα διορθωτική εγκύκλιος ορίζει:”Σε κάθε περίπτωση στη βεβαίωση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας πρέπει να αναφέρεται το χρονικό διάστημα (έναρξη-λήξη) και οι συνολικές ώρες του διδακτικού έργου”.

Πατήστε εδώ για τη νέα τροποποιητική εγκύκλιο

Πατήστε εδώ για την πρώτη εγκύκλιο που τροποποιείται

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ