Ανάκληση αναστολής καθηκόντων στελέχους του υπ. Παιδείας ζητά ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Κ.Υ. του υπ. Παιδείας

26/11/2016

Άκουσε το άρθρο

Την ανάκληση της αναστολής άσκησης καθηκόντων που επιβλήθηκε σε στέλεχος της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας , με απόφαση του υπουργού Κώστα Γαβρόγλου, ζητά με επιστολή ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

κ. Υπουργέ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Κ.Υ. του Υπουργείου Παιδείας εκφράζει δημόσια την αγανάκτηση του για την πρωτόγνωρη και απαράδεκτη ενέργεια να τεθεί σε αναστολή άσκησης καθηκόντων υπάλληλος και στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας , μια ενέργεια αψυχολόγητη, άδικη και ανεπιεικής.

Ο εν λόγω υπάλληλος, ένεκα λόγων που δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτοί εξ όσων γνωρίζουμε, υφίσταται μια προσωπική δίωξη χωρίς να υπάρχει εις βάρος του καμία διοικητική πειθαρχική ή ποινική καταδίκη , γεγονός που δημιουργεί έντονο προβληματισμό για την αντιμετώπιση που επιφυλάσσει η πολιτική σας ηγεσία στον κάθε  υπάλληλο της Κ.Υ. του Υπουργείου Παιδείας.

Δεν είναι δυνατόν επ’ αφορμή μιας καταγγελίας  κ. Υπουργέ , πριν ακόμα αποφανθούν οι αρμόδιες αρχές, να τσαλακώνετε αξιοπρέπειες ανθρώπων , να συμπεριφέρεστε κατά παράβαση κάθε διοικητικής ηθικής και να δημιουργείτε,  ενδεχομένως, τετελεσμένα γεγονότα …. στον συνάδελφό μας.

Σας καλούμε κ. Υπουργέ, να ανακαλέσετε άμεσα την πράξη αυτή. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές από τους εργαζόμενους και δεν βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του Υπουργείου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κώστας Κοτζαμπασάκης    Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τόνια Μητσοτάκη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ