Έρχονται νομοθετικές ρυθμίσεις για την κινητικότητα των εκπαιδευτικών

Η γραπτή απάντηση του υπ. Παιδείας στη Βουλή

06/12/2016

Άκουσε το άρθρο

 Νομοθετικές ρυθμίσεις για ζητήματα κινητικότητα των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου σε γραπτή απάντηση του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ύστερα από ερώτηση του Βουλευτή Γ, Μαυρωτά, σχετικά με τις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης εκπαιδευτικών.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Παιδείας αναφέρει στην απάντηση:


1. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

2. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Σχόλια (5)

Ηλίας
|

@Σπαρτακός

Καλά, ξέχνα πως βαριέμαι!

Αν στα πω, εσύ θα μου πεις πως κατάφερες να μη τα θυμάσαι να τα ξεχάσω και 'γω?

geo
|

Γεγονος οτι αυτες ηταν καταστασεις (ακομα οχι) αληστου μνημης. Οντως ισχυαν επι Λοβερδου, αλλά δυστυχως, ενω εχουν ατονησει, δεν εχουν καταργηθει. Κι αυτο Ηλια, λεει πολλα. Λεει οτι κι αυτοι, που τοσο τους υποστηριζεις στα διαφορα σχολια σου που διαβαζω, δεν ειναι δυστυχως καλυτεροι απο τους αλλους. Σε μερικες μαλιστα περιπτωσεις, ειναι και χειροτεροι.

Σπάρτακος
|

@Ηλίας
Καλά άμα βαριέσαι,άσε με στην άγνοια των πραγμάτων!

Ηλίας
|

@Σπάρτακος

Να σου θυμίσω πως κάποια στιγμή αρκούσε μία (έστω και ψευδή) καταγγελία που να σε στέλνει σε ΕΔΕ για να βγεις σε διαθεσιμότητα έστω και προσωρινά.

Μπορώ να σου γράψω ένα κατεβατό με αμίμητα που όμοιά τους λίγοι, ανεξαρτήτως κόμματος, μπορούν να καταφέρουν αλλά βαριέμαι...

Σπάρτακος
|

Αναρωτιέμαι ποια η διαφορά σου Γαβρόγλου,
συγγνώμη κ.ΥΠΟΥΡΓΕ ήθελα να γράψω,
με τον Αρβανιτόπουλο ,αλλά και την Διαμαντοπούλου!!
Ο Κούλης με υπουργό παιδείας το Βορίδη ή τον Γεωργιάδη,τι διαφορετικό θα έκανε;))

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ