Εθνικό δίκτυο πόλεων για τη νεολαία από τον Π.Παπαγεωργίου και τον Γ. Μπουτάρη

23/12/2016

Άκουσε το άρθρο

Στη δημιουργία εθνικού δικτύου πόλεων στο πλαίσιο του intercity youth θα προχωρήσει η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συντονιστούν και να ενεργοποιηθούν τα eurodesk για την ενημέρωση των νέων σε σχέση με ευρωπαϊκά προγράμματα.

Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση του Γενικού  Γραμματέα  Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Παυσανία  Παπαγεωργίου και του Δημάρχου  Θεσσαλονίκης Γιάννη  Μπουτάρη

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης η διοργάνωση του 2ου Ελληνογερμανικού Forum Nεολαίας που θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκη από τις 5-8 Μαρτίου και το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙΜ, έχοντας τη στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ