Δείτε στο esos/tv την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Διευθυντών του υπ. Παιδείας και των διαπιστευμένων δημοσιογράφων

Ζουράρις: Εάν το φλουρί πέσει στην πολιτική ηγεσία στη διάρκεια του χρόνου θα πάμε μαζί

20/01/2017

Ενημερώθηκε: 23/01/2017, 11:03

Άκουσε το άρθρο

Τη πρωτοχρονιάτικη πίτα για τις Γενικές Διευθύνσεις και τα αυτοτελή τμήματα του υπουργείου Παιδείας , καθώς και των διαπιστευμένων δημοσιογράφων έκοψε σήμερα η πολιτική ηγεσία του υπ. Παιδείας.

Ο υπουργός Παιδείας κατά την κοπή της πίτας έκανε   ειδική αναφορά στον Διευθυντή του Γραφείου του πρωην υπουργού Παιδείας, τον Τάκη Κατσαρό.

Το πρώτο κομάτι της πίτας ο υπουργός Παιδείας το έκοψε για τη δημόσια εκπαίδευση  και το δεύτερο για την πολιτική ηγεσία (σ.σ. κόπηκε ένα κομάτι πίτας για ολόκληρη την πολιτική ηγεσία) και ακολούθησε για τις Γενικές Διευθύνσεις και τα αυτόνομα τμήματα.  

Ο κ. Γαβρόγλου χαρακτήρισε προνόμιο το γεγονός ότι και στις έξι Γενικές Διευθύνσεις του υπουργείου Παιδείας ηγούνται γυναίκες.

Ο υφυπουργός Παιδείας Κ. Ζουράρις δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι κόπηκε ένα κομμάτι για ολόκληρη την πολιτική ηγεσία

Ζουράρις: Εάν το φλουρί πέσει στην πολιτική ηγεσία στη διάρκεια του χρόνου θα πάμε  μαζί

Υπουργός: Εγώ να το ευχηθώ κε Ζουράρι να πηγαίνουμε και οι τρεις μαζί. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό…

Ζουράρις: Δύσκολο

Το φλουρί

Το ένα φλουρί έπεσε ανάμεσα σε δύο Γενικές Διευθύνσεις Οικονομικών και Ανθρωπίνου Δυναμικού και το δεύτερο στο αυτόνομο τμήμα Νομοθετικού Συντονισμού.

Ο υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε σημαδιακό το γεγονός ότι το φλουρί έπεσε ακριβώς ανάμεσα στα δύο κομάτια των δύο Διευθύνσεων

Το φλουρί για τους δημοσιογράφους

Το φλουρί για τους δημοσιογράφους “έπεσε” στον δημοσιογράφο Κώστα Καζακόπουλο του τηλεοπτικού σταθμού star.

Σχόλια (1)

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ
|

"Το φως τρεμοσβήνει στο τέλος του τούνελ" υπουργέ; Ή αχνοφαίνεται ίσως;
Και "της κυρίας Μπάρλας"; Μπάρλας;
Είπαμε, μοιάζετε στον Γκράουτσο Μαρξ και αυτό είναι καλό πράγμα αλλά δεν θα τον ξεπεράσετε κιόλας...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ