ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Προσλήφθηκαν δύο πανεπιστημιακοί ως άμισθοι Ειδικοί Σύμβουλοι του υπουργού Παιδείας

Δημοσίευση: 28/01/2017
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου προσλαμβάνονται, στο γραφείο τπυ,  ως άμισθοι Ειδικοί Σύμβουλοι   - Εμπειρογνώμονες ειδικού αντικειμένου, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους   για χρονικό διάστημα δύο   ετών  , με δυνατότητα ανανέωσης:

α.Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με γνωστικό αντικείμενο στην «Κοινωνική και Πολιτική Ανθρωπολογία» με καθήκοντα σε θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης και

β. Ο Σπύρος Γεωργάτος , Καθηγητής του Τομέα Λειτουργικού Κλινικοεργαστηριακού (στο γνωστικό αντικείμενο της βιολογίας) του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με καθήκοντα σε θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Οι δύο πανεπιστημιακοί δάσκαλοι θα υποστηρίζουν στο αντικείμενό τους τα διοικητικά όργανα, τις επιτροπές και τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, θα υπηρετούν εθελοντικά και δεν θα λαμβάνουν μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή εκτός των οδοιπορικών τους εξόδων.
 

 

Σχόλια (1)

 
Περαστικός
28 Ιαν 2017 16:25

Μπράβο, έτσι διασφαλίζεται 100% η "πανεπιστημιακή" αντίληψη της Ανώτατης εκπαίδευσης...(σύμβουλοι από ΤΕΙ άλλωστε σχετικοί με την ανώτατη εκπαίδευση δεν υπάρχουν,σωστά;)

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.