Υπουργός: ‘Οταν έρθει η ώρα θα ανακοινώσουμε τον αριθμό διορισμών εκπαιδευτικών

“Βρήκαμε ένα ρημαγμένο εκπαιδευτικό σύστημα, το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε με τα οικονομικά που παραλάβαμε –η Κυβέρνηση, εννοώ, από το 2015- ούτε και με διάφορες παθογένειες που το ίδιο έχει δημιουργήσει στις δεκαετίες”.

16/02/2017

Ενημερώθηκε: 16/02/2017, 23:30

Άκουσε το άρθρο

«Οταν έρθει η ώρα θα ανακοινώσουμε τους διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών με   ακρίβεια και ως προς τον αριθμό και ως προς τη διαδικασία. Αυτή η ώρα θα έρθει. Δεν είναι για σήμερα, αλλά δεν θέλουμε πρόχειρα να λέμε κουβέντες του αέρα».

Τα παραπάνω είπε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, κατά τη σημεριν.η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή του Βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή.

«Βρήκαμε ένα ρημαγμένο εκπαιδευτικό σύστημα, το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε με τα οικονομικά που παραλάβαμε –η Κυβέρνηση, εννοώ, από το 2015- ούτε και με διάφορες παθογένειες που το ίδιο έχει δημιουργήσει στις δεκαετίες» τόνισε ο υπουργός Παιδείας και υπογράμμισε:.

-    Νομίζουμε ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία δύο χρόνια είναι δραματικά καλύτερη, με πάρα πολλά και σοβαρά προβλήματα, ανάμεσα στα οποία το θέμα των αναπληρωτών καθηγητών.

-    -Είναι ένα καθεστώς που πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει.

-     Όταν, λοιπόν αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα, θα είναι ένα μεγάλο βήμα στην κανονικοποίηση, η οποία, ομολογώ, θα πάρει πολύ διάστημα.

 

Σχόλια (1)

ΗΡΑ*
|

... απελπίστηκε η ελπίδα, ψυχορραγεί η ελπίδα, τέζα η ελπίδα, ...... και προπαντός όχι "λόγια στον αέρα"!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ