Ν. Κεραμέως: Η έλλειψη προγραμματισμού πλήττει την Παιδεία

16/03/2017

Άκουσε το άρθρο

Νίκη Κεραμέως
Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ΝΔ, βουλευτής Επικρατείας

Η μείωση του αριθμού των εισακτέων, δυο μήνες πριν τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων, διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, αλλά και την ψυχολογία των μαθητών, που πασχίζουν για μια θέση στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Ο αριθμός των εισακτέων είναι ανάγκη να καθορίζεται τουλάχιστον από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ώστε οι μαθητές να έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις σχολές που επιθυμούν και, συνεπώς, για τα αντίστοιχα επιστημονικά πεδία.

Η έλλειψη προγραμματισμού πλήττει την Παιδεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

μητέρα υποψηφίου
|

Για άλλη μια φορά το υπουργείο παιδείας απέδειξε ότι δε νοιάζεται καθόλου για τους μαθητές!!!!!!!!!

ελεος με την αυτοχειρία σας
|

Αυτή η κυρία δίνει πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ?

Αντώνης
|

Ο απίθανος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μας έδειξε τι εννοεί με την κατάργηση των πανελλαδικών και την ελεύθερη πρόσβαση στα Πανεπιστήμια!...
Σαμποτάρει λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις, την απαραίτητη ψυχική ηρεμία των μαθητών και γονέων... ενώ σκανδαλωδώς εισάγει άνευ εξετάσεων και παρά την απόφαση του ΣτΕ κάποιους δήθεν ¨ειδικές κατηγορίες¨ από το παράθυρο, σε ποσοστά άνω του 30%!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ