Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Τα νέα του Πανεπιστημίου Πατρών

Δημοσίευση: 20/03/2017
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ
ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ

Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος, θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση για τον Γεώργιο Μπαμπινιώτη, Ομότιμο και Επίτιμο Καθηγητή  Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρύτανη του ιδίου Πανεπιστημίου (2000-2006) και Πρόεδρο των Αρσακείων — Τοσιτσείων Σχολείων. Την εκδήλωση θα προσφωνήσουν η Πρύτανις, Καθηγήτρια Β. Κυριαζοπούλου και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Ιδρύματος Καθ. Χ. Γώγος, ενώ ο τιμώμενος θα εκφωνήσει ομιλία με τίτλο: «Η δύναμη της ελληνικής γλώσσας. Η ελληνική γλώσσα ως εθνικό κεφάλαιο». Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, καθώς και το βιογραφικό σημείωμα του τιμώμενου έχουν αναρτηθεί στο: https://www.upatras.gr/el/node/6648.

«ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ»
ΑΠΟ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Για 8η συνεχή χρονιά υποδεχόμαστε με χαρά τις μαθήτριες και τους μαθητές από τα σχολεία της Δυτικής Ελλάδας να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιό μας, να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον τους για τη διεύρυνση των γνώσεών τους και να τους ευαισθητοποιήσουμε στον χώρο της έρευνας. Η ιδιαίτερα επιτυχημένη δραστηριότητα Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών, με τον τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο» ξεκίνησε ήδη στις 13 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Απριλίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ/νση Εκπαίδευσης και Έρευνας, που έχει τον συντονισμό της δράσης (τηλέφ. 2610-996649, 2610-969047, φαξ: 2610-996665, email: dee@upatras.gr). Όλο το ενημερωτικό υλικό για τη δράση αυτή έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση: http://www.upatras.gr/el/node/6649.

ΚΕΚ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του Πανεπιστημίου ανακοινώνει την έναρξη του νέου προγράμματος Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Σκοπός του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των συμμετεχόντων, προκειμένου αυτοί να είναι σε θέση να σχεδιάσουν εκπαιδευτικά προγράμματα, διδακτικές ενότητες και να εργαστούν ως επαγγελματίες εκπαιδευτές. Στο πρόγραμμα, που έχει διάρκεια 8 εβδομάδες και αντιστοιχεί σε 120 ώρες εκπαίδευσης, μπορούν να συμμετάσχουν ενδιαφερόμενοι κάθε ειδικότητας που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους, να εργαστούν ως επαγγελματίες εκπαιδευτές, καθώς και να πάρουν μέρος στις διαδικασίες πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού). Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Δημήτρης Βεργίδης, Καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, και συντονιστής εκπαιδευτών του προγράμματος είναι ο Θανάσης Καραλής, Αναπλ. Καθηγητής στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου. Αναλυτικές πληροφορίες βρίσκονται στο: http://kek.upatras.gr/courses/adult-trainers-training/

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο Πανεπιστήμιό μας λειτουργεί πλέον η τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης 11771, την οποία μπορείτε να καλείτε επί 24/ώρου βάσεως, από οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο. Η τηλεφωνική αυτή γραμμή συνδέεται απ’ ευθείας με τους φύλακες του Πανεπιστημίου, για άμεση παροχή βοήθειας.
Επίσης, σας θυμίζουμε τα τηλέφωνα για ώρες ανάγκης στην κοινότητά μας:
•    Κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μπορείτε να δηλώνετε  τις βλάβες των εγκαταστάσεων και των δικτύων στο τηλέφωνο 2610996666
•    Κατά τις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες μπορείτε να δηλώνετε βλάβες των εγκαταστάσεων και των δικτύων στην ομάδα επιφυλακής ή και στο τηλέφωνο 2610996666 (το οποίο θα εκτρέπεται στην ομάδα επιφυλακής)
•    Οι αριθμοί κλήσης των φυλάκων είναι 6978188881 και 6978188882
•    Ο αριθμός κλήσης της ομάδας επιφυλακής είναι 6978188888
 
Από την Πρυτανεία ⎯ Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
& Εκδηλώσεων Πανεπιστημίου Πατρών

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean