Στην Κύπρο ο υπ. Παιδείας

21/03/2017

Άκουσε το άρθρο

Στην Κύπρο μεταβαίνει σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου , μετά από σχετική πρόσκληση  του Γενικού Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης,  Thornbjorn Jagland και του υπουργού Παιδείας της Κύπρου,   Κ. Καδή, προκειμένου να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη διάσκεψη των υπουργών Παιδείας των χωρών- μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η διάσκεψη  θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, στο πλαίσιο της κυπριακής προεδρίας.

Ο Κ. Γαβρόγλου θα επιστρέψει από την Κύπρο την Πέμπτη 23 Μαρτίου.

 

Σχόλια (1)

Gas
|

Με την ευκαιρία της διάσκεψης να ρωτήσετε τους Υπουργούς Παιδείας των άλλων χωρών αν τα στελέχη της εκπαίδευσης ψηφίζονται ή υπάρχει συνέντευξη για την επιλογή στελεχών από κομματικά συμβούλια στις χώρες τους ή αν αξιολογούν και δεν αξιολογούνται οι μάχιμοι.Ρωτήστε και τον Κυπριο ομόλογό σας πόσες δεκαετίες αξιολογούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί και τα στελέχη και αν σε όλες τις χώρες υπάρχει θητεία στελεχών εκπαίδευσης με επιστροφή στην αρχική θέση.Ρωτήστε και τους ομοιδεάτες σας του ΑΚΕΛ.Ρωτήστε αν σέβονται τις δικαστικές αποφάσεις.Δεν θα ρωτήσετε όμως γιατί ξέρετε ότι είστε σε αυτά τα θέματα μια παγκόσμια ιδεοληπτική πρωτοτυπία και επιπλέον ξέρετε ότι δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού.Θα σας ρωτήσω όμως εγώ.Με ποιό δίκαιο,νομιμότητα και ηθική οι αντισυνταγματικά τοποθετημένοι διευθυντές σχολείων ψηφίζουν αντισυνταγματικά και εκλέγουν με τις ψήφους τους διευθυντές εκαίδευσης και δεν τρέχει για σας τίποτε.Όταν όμως θα τρέξει ,επειδή το ξέρετε,θα δηλώνετε πάλι ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων σας κόβουν τα πόδια.Ελπίζω όμως πριν αυτή την δήλωση να έχετε φύγει από την εξουσία για να μπορεί ο διάδοχος σας στην επόμενη διάσκεψη του Συμβουλίου της Ευρώπης να δηλώσει ότι η επιλογή στελεχών στην Ελλάδα επανήλθε στα πολιτισμένα και παγκοσμίως αποδεκτά δεδομένα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ