ΣΗΜΕΡΑ: Έκτακτη σύσκεψη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο με φορείς της Θράκης μετά τις δηλώσεις του υπουργού

Έγγραφο από την εισαγγελία Πρωτοδικών ότι από το 2005 έως το 2015 δεν του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη , παρέλαβε χθες ο Πρύτανης του ΔΠΘ.

03/04/2017

Ενημερώθηκε: 04/04/2017, 08:16

Άκουσε το άρθρο

Έκτακτη σύσκεψη με τους φορείς της Θράκης διοργανώνει η Πρυτανεία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, μετά τις  δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου στη Βουλή, ότι θα προβεί σε κυρώσεις για το πανεπιστήμιο .

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρα 11:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Συγκλήτου, στο κτίριο Διοίκησης στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής , προκειμένου, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πρυτανείας,  να συζητηθούν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Μάλιστα η Πρυτανεία απηύθυνε και πρόσκληση προς τους δημοσιογράφους να καλύψουν δημοσιογραφικά  τη σύσκεψη.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο Πρύτανης του ΔΠΘ κ. Καραμπίνης χθες παρέλαβε από την εισαγγελία Πρωτοδικών  την ακόλουθη βεβαίωση ότι από το 2005 έως το 2015 δεν του έχει ασκηθεί ποινική  δίωξη:
          

Υπουργός: Κυρώσεις για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Ως προς το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, θα κάνουμε πολύ σοβαρές ανακοινώσεις στο Υπουργείο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, γιατί υπάρχουν καταστάσεις που έχουν πια ξεφύγει τον έλεγχο της νομιμότητας.

Αύριο θα παρθεί μια απόφαση για τα τεκταινόμενα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Θα προχωρήσω σε κυρώσεις.

Αυτό ανακοίνωσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, χωρίς να διευκρινίσει ποιες υποθέσεις αφορά.

Το esos σε επικοινωνία που είχε στη συνέχεια με το γραφείο του υπουργού Παιδείας λάβαμε την απάντηση ότι αφορά πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ