Placeholder

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Επιμόρφωση ΤΠΕ: Αιτήσεις ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης (ΠΙΝΑΚΑΣ)

6.107 αιτήσεις κατατέθηκαν μέχρι την 1η Απριλίου
Δημοσίευση: 02/04/2017
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τις 6.107 άγγιξαν οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών για την 1η Περίοδο Επιμόρφωσης Β1 Επιπέδου Τ.Π.Ε., μέχρι  χθες 1η Απριλίου.

Οπως δήλωσε στο esos o   Πρόεδρος Συλλόγου Επιμορφωτών ΤΠΕ-Ε Γιάννης Σαλονικίδης:

A. Παρατηρώντας το ρυθμό υποβολής αιτήσεων διαπιστώνει κάποιος πολύ εύκολα πως σε ορισμένες περιοχές υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση, ενώ τα διαθέσιμα προγράμματα είναι πολύ λίγα π.χ. Πρωτοβάθμιας σε Δωδεκάνησα, Χανιά, Έβρο, Ροδόπη, Μεσσηνία ή Φιλολόγων στην Καβάλα.

B. Σε άλλες περιοχές υπάρχει ελάχιστη ζήτηση και πολλά διαθέσιμα προγράμματα π.χ. Φυσική και Πληροφορικών σε πολλές περιοχές.

Γ. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως σε μεγάλο αριθμό νομών δεν υπάρχει ούτε ένα τμήμα Φιλολόγων, Ξένων Γλωσσών κλπ. με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Λάρισα!
Γνωρίζω πως αυτό οφείλεται στις αιτήσεις των ΚΣΕ και στη μη διαθεσιμότητα επιμορφωτών αλλά αυτό δεν έπρεπε να είχε προβλεφθεί πριν ανακοινωθούν τα προγράμματα;

Δ. Η μη δυνατότητα συμμετοχής στο Β΄ επίπεδο συναδέλφων που δεν έχουν πιστοποίηση στο Α΄επίπεδο οφείλεται αποκλειστικά στο Τεχνικό Δελτίο του έργου που την προβλέπει ρητά. Μια τροποποίηση στο Τ.Δ. θα αρκούσε για να λυθεί δια παντός το ζήτημα, ιδιαίτερα τώρα που δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν προγράμματα Α΄ επιπέδου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Αιτήσεις Επιμόρφωσης ανά Συστάδα και Διεύθυνση Εκπαίδευσης για την 1η Περίοδο Επιμόρφωσης Β1 Επιπέδου Τ.Π.Ε.

Στις παρενθέσεις εμφανίζεται η συνολική δυναμικότητα των εγκεκριμένων προγραμμάτων

Ενημέρωση στοιχείων 01/04/2017 11:36 μμ

Σχόλια (8)

 
Πάλι τα ίδια
02 Απρ 2017 21:14

Κανονίστε να έχομε τα ίδια. Να μοριοδοτηθούν τη στιγμή που σε κάποιες πόλεις δεν υπάρχει καν η ειδικότητα κάποιων συναδέλφων!!!!

 
απορών
02 Απρ 2017 23:34

ερωτήσεις αφελών : 1. γιατί δεν δίνεται η δυνατότητα σε εργαζόμενους σε εσπερινά να επιμορφωθούν; 2. γιατί δε δίνεται δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης Β1 όσοι πιστεύουν ότι κατέχουν το θέμα; (όπως έγινε με το Α επίπεδο- πολλοί "συνέδελφοι" που πιστοποιήθηκαν στο Β επίπεδο ΔΕΝ κάνουν τίποτα στα σχολεία ή και ξέρουν πολύ λιγότερα από όσους ασχολούνται και ενδιαφέρονται και το έχουν, ρε παιδί μου...)

 
Nektaria
03 Απρ 2017 11:08

Οι όροι άνισοι.Για φιλολόγους στην Κρήτη το απόλυτο κενό. Φυσιολογικό;

 
ασεπιτης
03 Απρ 2017 13:39

@Πάλι τα ίδια
και τι φοβάσαι;;μήπως έρθει ο επιμορφωμένος από την δίπλα πόλη (που άραγε παρακολούθησε πρόγραμμα;στην πόλη του) και σου πάρει τη θέση;
Αυτός θα κάνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τη διαδρομή αν πάρει θέση,εσύ δεν μπορείς να πας για 6!!! εβδομάδες 2 φορές την εβδομάδα στη δίπλα πόλη;;

 
Τζέκη Μαρία
03 Απρ 2017 17:25

Είμαι κλαδος ΠΕ06 (Αγγλικών). Ουδέποτε έχουν βγάλει προγραμμα Β1 για εμάς, προσπαθώ χρόνια να κάνω αίτηση κ. Πρόεδρε Γ. Σαλονικίδη. Κατά τα αλλα μονο διατυμπανίζετε ότι είναι για όλες τις ειδικότητες! Έχω γράψει κατ΄ επανάληψη emails στο Help Desk Β Epipedo και μου δίνουν συνεχεια την ιδια τυποποιημένη απάντηση (προφανώς κανουν copy paste) .

 
ασεπιτης
03 Απρ 2017 23:52

@ Τζέκη Μαρία
συστάδα Β1.1 είναι η συστάδα σας στο Β1.

Καλώς σας έλεγαν ότι δεν υπήρχε επιμόρφωση για την ειδικότητά σας, τωρα όμως ΥΠΑΡΧΕΙ.

Προφανώς και ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχαν βγάλει πρόγραμμα για εσάς γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!
Τώρα ξεκινάει 1η φορά το Β1 και είναι για ΟΛΕΣ τις ειδικότητες.

 
Βασίλης Γρηγορίου
04 Απρ 2017 09:55

Στην Κέρκυρα δεν υπάρχει κανένα κέντρο επιμόρφωσης. Το πιο κοντινό κέντρο είναι στα Ιωάννινα. Επομένως όσοι έχουν δηλώσει θα πρέπει να πάρουν άδεια ή να επιβαρυνθούν με συνεχή δρομολόγια. Επίσης καταστρατηγείται η αρχή της ισονομίας και των ίσων ευκαιριών αφού για εμάς τους νησιώτες είναι αδύνατον να παρακολουθήσουμε!!!!

 
Συνάδελφος
07 Απρ 2017 19:17

Και πώς θα ξέρω σε ποια θέση στην κατάταξη βρίσκεται η αίτησή μου; Το σύστημα δε δίνει τέτοια στοιχεία, δε θα έπρεπε όμως να υπάρχει τέτοια ενημέρωση; Δεν πλήττεται το αδιάβλητο της όλης υπόθεσης;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean