Νέα ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Μελών ΔΕΠ του ΕΑΠ προκήρυξη για τις θέσεις των μελών Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού

04/04/2017

Άκουσε το άρθρο

Η Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Φορέα Μελών ΔΕΠ του ΕΑΠ της 3ης Απριλίου 2017 θεωρεί ότι:

Α.  Η τρέχουσα προκήρυξη για τις θέσεις των μελών Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της επόμενης τριετίας (2017-2020) δεν ανταποκρίνεται σε ακαδημαϊκά κριτήρια και βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις κατατεθειμένες προτάσεις των Κοσμητειών του ΕΑΠ.

Β. Η ΓΣ ζητά την ακύρωση της προκήρυξης αυτής και την αντικατάστασή της από τις σχετικές εισηγήσεις των Κοσμητειών, οι οποίες πρέπει να είναι τα μοναδικά υπεύθυνα όργανα για την επιλογή των μελών ΣΕΠ.

Γ. Ο δημόσιος λόγος και οι πράξεις της διορισμένης από το Υπουργείο Παιδείας Διοικούσας Επιτροπής δεν συνάδουν με την ακαδημαϊκή δεοντολογία.

Δ. Η αυτοδυναμία του ΕΑΠ, η οποία έχει καταχρηστικά αποσιωπηθεί και αποσυρθεί από το προσκήνιο, είναι η μόνη δυνατή λύση, ώστε να κατοχυρωθούν αρχικά μεν η ηρεμία του Ιδρύματος, και στη συνέχεια η ακαδημαϊκή ανάπτυξη και προοπτική του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ