Η νέα Διευθύντρια Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

18/04/2017

Άκουσε το άρθρο

Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στην επανασυσταθείσα Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης τοποθετείται η Παναγιώτα Τσόκα.

Με διάταξη που ψηφίστηκε πρόσφατα, στη Βουλή, επανασυστάθηκε η Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

1. Επιχειρησιακός στόχος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης είναι η εποπτεία των ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η διασφάλιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης σε αυτά, ο χειρισμός θεμάτων του προσωπικού και των ιδιοκτητών αυτών καθώς και η εποπτεία της λειτουργίας των ξένων σχολείων, των φροντιστηρίων και των κέντρων ξένων γλωσσών.

2. Η Αυτοτελής Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης υπάγεται απευθείας στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

3.  Η Αυτοτελής Διεύθυνση Ιδιωτικής Εκπαίδευσης συγκροτείται από τις ακόλουθες οργανικές μονάδες:

α) Τμήμα Α΄ ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

β) Τμήμα Β΄ προσωπικού ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

γ) Τμήμα Γ΄ ξένων σχολείων.

δ) Τμήμα Δ΄ φροντιστηρίων και κέντρων ξένων γλωσσών.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ