Placeholder

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

Τα ονόματα των καθηγητών που παίρνουν μετάθεση

213 μεταθέσεις Γενικής Εκπαίδευσης από 404 πέρσι
Δημοσίευση: 05/05/2017
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ανακοινώθηκαν από το  υπουργείο Παιδείας οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2017 σε Μουσικά και Καλλιτεχνικά σχολεία, σε ΣΜΕΑΕ, σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης.

Για να δείτε τα ονόματα πατήστε αντίστοιχα παρακάτω

Απόφαση μεταθέσεων Γενικής Εκπαίδευσης 2017

Απόφαση μετεθέσεων Ειδικής Αγωγής 2017

Απόφαση μεταθέσεων σε σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης 2017

Απόφαση μεταθέσεων σε Μουσικά Σχολεία 2017

Απόφαση μεταθέσεων σε Καλλιτεχνικά Σχολεία 2017

Οι έγκυρες αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή ανήλθαν σε 6.874. Από αυτές ικανοποιήθηκαν 213 (ποσοστό 3,10%).

Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Δ.Ε. στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους με τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31.08.2017, συνεχιζόμενης όμως της απόσπασης μέχρι την εν λόγω ημερομηνία. Τα στελέχη της εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.

Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης. Σε ΚΕΔΔΥ δεν μετατίθενται εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω έλλειψης αιτήσεων μετάθεσης για τις υπάρχουσες κενές οργανικές θέσεις.

 

 

Ετικέτες: 
Μεταθέσεις

Σχόλια (11)

 
Αλέξανδρος
05 Μάιος 2017 15:07

Όπως πάνε θα τις μηδενίσουν. Ούτε επί Διαμαντοπούλου τέτοιο χάλι.

 
Κώστας
05 Μάιος 2017 15:27

Δεκαοκτώ χρόνια στις Κυκλάδες. 225 μόρια. ΠΕ02. Προτιμήσεις: Α,Β,Γ,Δ Αθηνας. Εντοπιότητα στην Α΄. Δεν πήρα μετάθεση. Τα σχόλια δικά σας.

 
Αγγελική
05 Μάιος 2017 18:51

Μάλλον δεν ήθελες να πάρεις μετάθεση, όταν μπορούσες! Και εξηγούμαι... έχω 16 χρόνια υπηρεσίας (οπότε υποθέτω ότι διοριστήκαμε περίπου την ίδια περίοδο, εγώ με αφετηρία τα 0 μόρια), πήρα μετάθεση, καθώς και όλοι όσοι συνυπηρετούσαμε στην περιοχή διορισμού μου - Δ' Κυκλάδων - το 2006 με ούτε το 1/3 των μορίων σου. Πολλοί από τους συναδέλφους μου υπηρετούν σε κάποιο δήμο της Αττικής και δεν εννοώ τα Σπάτα ή τη Μάκρη, αλλά τη Νέα Σμύρνη, τα Λιόσια, το Περιστέρι, το Κερατσίνι... Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
05 Μάιος 2017 19:31

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Γαβριήλ Ζώτ.
05 Μάιος 2017 21:52

Ντροπή τους ( το λιγότερο ). Σταγόνα στο ωκεανό οι μεταθέσεις και φέτος. Το δόγμα τους : Μόνο παχιές κουβέντες και στην πράξη τσάκισμα όλων των συναδέλφων, με κάθε τρόπο. Να πάρουν απάντηση.

 
Πλατάρος Γιάννης
06 Μάιος 2017 00:28

Παραθέτω έναν απλοποιημένο τύπου για τις Μεταθέσεις:

(Αριθμός Μεταθέσεων/έτος)= αΧ(Αριθμός διορισμών/έτος +Αριθμός Συνταξιοδοτήσεων /έτος +Αριθμός δημιουργούμενων νέων θέσεων /έτος)
το α είναι μια σταθερά αναλογίας.
Σύμφωνα με το τύπο :
*Διορισμοί ΜΗΔΕΝ (διορίστηκαν οι του ΑΣΕΠ του 2008 ;;ΘΑ διοριστούν; Δεν θυμάμαι)
* Συνταξιοδοτήσεις, μικρότερες όλων των εποχών.
* Οι Νέες θέσεις εκφράζονται με αρνητικό αριθμό (Καταργούνται υπάρχουσες)
Σύμφωνα με αυτή την οπτική θα γίνονται όλο και πιο λιγότερες από τις φετινές , ακόμα κι αν πάμε σε προεκλογικό έτος.
Κάποιος όμως, μπορεί να προτείνει το γενικό σχήμα τύπου :
Μεταθέσεις σε μια ειδικότητα = κενά που δίνονται.
Τί είναι όμως τα κενά που δίνονται;
***Συνταξιοδοτήσεις στον νομό που θέλω να πάω , ενώ οι προβλέψεις λένε ότι ΔΕΝ θα μειωθούν τα τμήματα στον νομό, θα μείνουν σταθερά (για αύξηση, ούτε συζήτηση)
*** Τα κενά για Σπουδές, Μητρότητα, Λοχεία, ασθένεια μακράς διαρκείας καλύπτονται μόνο από Αναπληρωτές . Έτσι λέει ο νόμος. Έχει κάποια ελαστικότητα; Μάλλον. Στείλε τώρα έναν ΠΕ-α από τον νομό Β, με μετάθεση στον νομό Α, στην θέση ΠΕ-α που πήρε άδεια μητρότητας και του χρόνου που θα γυρίσει, όλο και κάποιος ΠΕ-α θα πάρει σύνταξη και θα δουλέψουν όλοι στον νομό. Αντί να πάρουμε αναπληρωτή στον νομό Α, τον παίρνουμε στον νομό προέλευσης του πρώτου, τον Β.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ;;;
Υποθέτω ότι ίσως έχουν γίνει, αλλά και αυτές εξαντλούνται...
Οι μεταθέσεις δεν μπαίνουν σε αυστηρά μοντέλα, διότι θεωρητικά, ένα και μοναδικό κενό, μπορεί να δημιουργήσει (Πάντα θεωρητικά) έως και 100+ μεταθέσεις, αν συντρέξουν κάποιες συγκυρίες.
Μπορεί να φρενάρονται κάποιες μεταθέσεις τώρα για να δοθούν σε κατάλληλο «πολιτικό χρόνο»
Μπορούσαν να δοθούν παραπάνω απ΄όσες δόθηκαν όπως λένε αιρετοί.
Πάντως, χωρίς διορισμούς σε ακριτικούς νομούς και κενά συνταξιοδοτικά στα Κέντρα δεν μπορεί να λειτουργήσεις ροή μεταθέσεων...
Υπομονή και δύναμη στους εγκλωβισμένους μακριά από τις οικογένειές τους.

 
Ελεύθερος
06 Μάιος 2017 15:20

Δυστυχώς, δεν μοριοδοτείται η απόσταση (και μάλιστα εκατοντάδων χιλιομέτρων/ναυτικών μιλίων) από τον τόπο συμφερόντων των εκπαιδευτικών. Τόσες δεκαετίες, ούτε η εκάστοτε πολιτική ηγεσία ούτε οι συνδικαλιστές κινούνται προς άρσιν αυτής της μεγάλης αδικίας.

 
ΓΙΩΡΓΟΣ
06 Μάιος 2017 18:57

ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

 
Ηλίας
07 Μάιος 2017 20:56

@Κώστας

Είσαι ένας από αυτούς που ταλαιπωρούνται . Δυστυχώς δεν είσαι ο μόνος! Σε καταλαβαίνω απόλυτα ...

Κάποιος κρατικός λειτουργός, πρόσφατα νομίζω, δήλωσε πως υπάρχει δυσκολία να καλυφθούν κενά στην Σαντορίνη σε πολλές υπηρεσίες του δημοσίου καθώς το κόστος διαβίωσης (ενοίκιο κτλ) είναι πολύ υψηλό για το μισθό ενός δημ. υπαλλήλου. Πόσο μάλιστα για έναν αναπληρωτή καθηγητή. Έτσι τα κενά εκεί δύσκολα καλύπτονται σε σύγκριση με την Α' Αθήνας που πολύ εύκολα θα βρεθεί αναπληρωτής!

 
Νίκος
02 Ιουλ 2017 11:16

Πραγματικά, αυτό με τις μεταθέσεις και αποσπάσεις είναι ψυχοφθόρο. Μπορεί να μην αρέσει αυτό που θα πω αλλά όλα αυτά λύνονται μόνο με έναν τρόπο. Να κοπούν όλα. Διορίζεσαι κάπου, μένεις εκεί για τουλάχιστον 10 χρόνια χωρίς να έχεις το δικαίωμα αποσπάσεις ή μεταθέσεις. Δεν σου αρέσει, ο επόμενος. Να ξέρει και το σχολείο που θα σε έχει, ότι για 10 χρόνια θα είσαι εκεί. Να μπορεί να προγραμματίσει το εκπαιδευτικό του προσωπικό και να ξεκινάει το σχολικό έτος χωρίς κενά. Ειδικά αυτό με τις αποσπάσεις, υπάρχει μόνο στην εκπαίδευση για ρουσφετολογικούς λόγους. Πουθενά αλλού στον δημόσιο τομέα δεν ισχύει αυτό.

 
σοβαρά ;
02 Ιουλ 2017 15:43

Η εργασία του εκπαιδευτικού έχει ιδιαιτερότητες, δεν όπως όλος ο δημόσιος τομέας : ο κύκλος (διδακτικό-σχολικό έτος) είναι ετήσιος, τα πρόσωπα αλλάζουν (και οι μαθητές) και δεν βλάπτει αυτό. Γιατί δεν προτείνεις να υπάρξει εξορθολογισμός και πλήρης διαφάνεια αντί για την τιμωρητική 10ετία; Το να βγαίνουν κενά και θέσεις συγκεκριμένες την 1η εβδομάδα του Ιουλίου και κάθε χρόνο σου λέω εγώ για όποιον θέλει και να υπάρχει κινητικότητα που θα τελειώνει μέσα σε μία εβδομάδα με τα σύγχρονα τεχνολογικά σε χαλάει; Και με απόλυτη διαφάνεια μορίων και επιλογών. Αλλά θα χαλάσει η σούπα μάλλον...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean