Συνάντηση Προέδρων ΠΟΣΔΕΠ, ΟΣΕΠ/ΤΕΙ, ΕΕΕ

18/05/2017

Ενημερώθηκε: 19/05/2017, 09:03

Άκουσε το άρθρο

Οι Πρόεδροι των τριών Ομοσπονδιών του Ενιαίου Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας κ.κ. Στάθης Ευσταθόπουλος από την ΠΟΣΔΕΠ, Απόστολος Κοκκώσης από την ΟΣΕΠ/ΤΕΙ και Μαρία Κωνσταντοπούλου από την ΕΕΕ συναντήθηκαν την Τρίτη16/5/2017.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την παρουσία των τριών Ομοσπονδιών στην ειδική συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής, η οποία αφορούσε στην ακρόαση φορέων για το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τα νέα ειδικά μισθολόγια Καθηγητών ΑΕΙ και Ερευνητών, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε στενή συνεργασία και συντονισμός των ενεργειών με απώτερο στόχο την επίτευξη βελτιώσεων στο εν λόγω νομοσχέδιο.

Στη συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, κατ΄αρχήν επιβεβαιώθηκε η κοινή θέληση και προσήλωση και των τριών πλευρών στη συνέχιση της συνεργασίας και κοινής πορείας των Ομοσπονδιών, όπως έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον συζητήθηκαν οι προοπτικές και οι στόχοι της παράλληλης και αλληλέγγυας πορείας μας προς την επίτευξη του οράματος του Ενιαίου Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας, καθώς και προτάσεις για μελλοντικές δράσεις στο πλαίσιο αυτό.

Με εκτίμηση,
Ο  Πρόεδρος  ΠΟΣΔΕΠ                             Ο Πρόεδρος ΟΣΕΠ/ΤΕΙ    Η Πρόεδρος ΕΕΕ

Στάθης Ευσταθόπουλος                    Απόστολος Κοκκώσης    Μαρία Κωνσταντοπούλου
Καθηγητής ΕΚΠΑ    Καθηγητής           ΑΤΕΙ Πειραιά ΤΤ          Κύρια Ερευνήτρια  Ε.ΚΕ.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ