Δεκτή η τροπολογία:Χρόνος υποβολής δήλωσης υποψηφιότητας Διευθυντών Σχολείων

Προτείνεται οι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων να γίνονται μετά τη βαθμολόγηση της συνέντευξης και τη συνολική μοριοδότηση των υποψηφίων

24/05/2017

Ενημερώθηκε: 24/05/2017, 22:58

Άκουσε το άρθρο

Δεκτή έκανε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου την τροπολογία  του Βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου μαυρωτά  για τη διασφάλιση του αδιάβλητου της διαδικασίας τοποθέτησης των υποψηφίων στις κενές θέσεις διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ..

Ο κ. Μαυρωτάς με την τροπολογία προτείνει  οι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων να γίνονται μετά τη βαθμολόγηση της συνέντευξης και τη συνολική μοριοδότηση των υποψηφίων, και κατά συνέπεια μετά την ανάρτηση και κύρωση των τελικών αξιολογικών πινάκων των υποψηφίων Διευθυντών, και προφανώς αφού έχουν εξεταστεί πιθανές ενστάσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ  

 

Σχόλια (8)

petran
|

Μπράβο !!! σωστή η τροπολογία!!!!!

Ανώνυμος εκπαιδευτικός
|

Βλακείες! Η μεθόδευση μπορεί να γίνει έτσι κι αλλιώς με την κατάταξη των υποψηφίων κατά βούλησιν μέσω της διαβλητότατης αυτής διαδικασίας που λέγεται "συνέντευξη".
Το μόνο ίσως που θα έσωζε κάπως τα προσχήματα θα ήταν να προηγείται η συνέντευξη και μετά να κατατίθενται τα διάφορα έγγραφα με τα τυπικά προσόντα του υποψηφίου. Έτσι το συμβούλιο θα είχε πολύ μικρότερα περιθώρια "ελιγμών", για να διαμορφώσει την επιθυμητή κατάταξη.

ΥΓ. Φίλε ΜΑΚ, φτάνει πια αυτή η εμμονή με τους δήθεν παράνομους Διευθυντές Εκπαίδευσης. Μη συντηρείτε άλλο αυτή τη μίζερη κουβέντα. Πέρα απ' αυτό καθημερινό αυτό ρεφρέν στα site, δε νομίζω πως εκκρεμεί καμιά προσφυγή στη δικαιοσύνη για το θέμα αυτό. Επομένως τι νόημα έχει πια αυτή η κουβέντα;

Rip
|

Mak@Να φωναξουμε καποιον απο εδω να υπογραψει τουε πινακες ...ελεος τι αλλο θα ακουσω

ekp/kos
|

ΣΩΣΤΟ.ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.

Λευτέρης
|

Μπράβο, σωστή τροπολογία!

ΜΑΚ
|

Ποιοι θα κυρώσουν και θα υπογράψουν τους τελικούς πίνακες κε .Μαυρωτά; Οι αντισυνταγματικά τοποθετημένοι και μη νόμιμοι Διευθυντές Εκπαίδευσης;Το κυριότερο λοιπόν σας διέφυγε

loyk
|

πολυ σωστα. Οπως ηταν και στο ν3848/2010. Για να κοπουν οι πονηριες

Αντώνης
|

Πολύ σωστό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ