Υπουργός: Οι διαβασμένοι στα Μαθηματικά έγραψαν μέχρι 18

20/06/2017

Άκουσε το άρθρο

Στα Μαθηματικά των Πανελλαδικών Εξετάσεων εάν ήταν κάποιος υποψήφιος ήταν  διαβασμένος  πήγαινε μέχρι το 18 και για αυτό το έξτρα ήθελε λίγο παραπάνω σκέψη.

Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου,στον ΣΚΑΙ, ενώ γενικά για τις Πανελλαδικές τόνισε τα εξής:

  • Ολα πήγαν καλά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ως προς τη διαδικασία και το περιεχόμενο
  • Τα θέματα ήταν διαβαθμισμένα

 

Σχόλια (2)

Γιώργος
|

Εμείς που θέλουμε αστυνομία κ μ αυτά τα θέματα στα μαθηματικά γράψαμε 10 ενώ στη θεωρητική οι φιλολογοι έβαλαν θέματα όρθα, δηλαδή κάθε μαθητής έγραψε αυτο που άξιζε τι θα γίνει; κάθε χρόνο πλέον θ μπαίνουν μόνο οι θεωρητικόι σ αυτοί τη σχολή. Αίσχος! Ή θα βάλουν θέματα οι μαθηματικόι χωρίς κόλπα όπως κ οι φιλολογοι ή θα βάλετε ν δίνουμε κάποιο κοινό μάθημα με τους θεωρητικους κ ν έχει 1.3 συντελεστή. Με το παλιό σύστημα η αστυνομία ήταν στο 5ο πεδίο όπου όλοι έδιναν 2 κοινά μαθήματα. Μαθηματικά γενικής και Αοθ με συντελεστές 0.7 και 1.3 αντίστοιχα. Αυτό ήταν δίκαιο κ όχι αυτό που έχετε φτιάξει αν είναι δυνατόν.!

Εκπαιδευτικός στην Ο.Π. Θετικών Σπουδών του σχολείου μου
|

Να γνωρίζετε ότι με αυτή την επιλογή θεμάτων στα Μαθηματικά κατεύθυνσης αποκλείονται ουσιαστικά οι καλύτεροι υποψήφιοι των σχολικών μονάδων από σημαντικές παροχές, υποτροφίες και οικονομικά έπαθλα που χορηγούνται κάθε χρόνο στους αρίστους από διάφορους χορηγούς (σε Πανελλαδική κλίμακα αλλά και σε τοπικό επίπεδο). Αυτό μπορεί να σας φαίνεται αστείο γιατί αφορά σε μικρό ποσοστό τελειοφοίτων και μπορεί να μην επιδράσει τελικά στην εισαγωγή τους στην Γ/θμια εκπ/ση (αφού οι βάσεις θα κινηθούν πτωτικά στις αντίστοιχες σχολές), παραμένει όμως εντελώς άδικο για τους μαθητές των δύο ομάδων προσανατολισμού που έδιναν το μάθημα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ