Επιπλέον ημέρα λειτουργίας των Λυκείων για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.)

Είναι ευνόητο ότι οι 2 ανωτέρω εκπαιδευτικοί που θα είναι παρόντες στα Λύκεια θα αποζημιωθούν για αυτή τη μία μέρα για μη χρήση θερινής άδειας.

17/07/2017

Άκουσε το άρθρο

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ. τον Ιούλιο και λόγω της παράτασης της προθεσμίας υποβολής μέχρι και τις 18-7-2017, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον και την Τρίτη 18-7-2017, με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή ή του αναπληρωτή αυτών και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.

Αυτή την επιπλέον ημέρα ο (Υπο)Διευθυντής θα μπορεί να επιτρέψει στους υποψηφίους να αποκτήσουν password (σε περίπτωση που το έχασαν ή δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν), προκειμένου να συμπληρώσουν Μ.Δ. ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. για να οριστικοποιήσουν εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Είναι ευνόητο ότι οι 2 ανωτέρω εκπαιδευτικοί που θα είναι παρόντες στα Λύκεια θα αποζημιωθούν για αυτή τη μία μέρα για μη χρήση θερινής άδειας.

Ο  ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

 

Σχόλια (2)

ΣΥΡΙΖΕΛ
|

Αυτή η πρακτική, που είναι ούτως ή άλλως ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΉ, δείχνει πόσο σέβονται εκεί στο Υπουργείο τα δικαιώματα των εργαζομένων. Απο-φασίζουν και διατάσσουν ανθρώπους που βρίσκονται σε διακοπές όχι μόνο να παραμείνουν στο σπίτι τους για δύο βδομάδες, αλλά επιπλέον και την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή, δίνουν παράταση, ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ.
Καλά κάνουν, αλλά μη μας παραμυθιάζουν περί αριστεράς και άλλων παρομοίων...

dinos
|

Κάποιοι χειριστές - διευθυντές έχουν και οικογένειες και προγραμμάτισαν την αναχωρησή τους. Θα έρθει ο υπουργός και οι σύμβουλοι του να ανοίξουν τα σχολεία ; Μήπως θα έπρεπε τουλάχιστον να θυμούνται ότι για αντίστοιχες περιπτώσεις υπάρχουν και οι ΔΔΕ , όπως γίνοντας παλιότερα με τις βεβαιώσεις πρόσβασης;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ