Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Υπουργείο: 9 στους 10 υποψήφιους Διευθυντές Σχολείων βαθμολογήθηκαν από από 6 έως 8 στη Συνέντευξη

Δείτε τους Στατιστικούς Πίνακες ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Δημοσίευση: 28/07/2017
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Οι 9 στους 10 υποψήφιους Διευθυντές  Σχολείων βαθμολογήθηκαν από από 6 έως 8, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα το υπουργείο Παιδείας
Ειδικότερα ο τελικός αριθμός έγκυρων αιτήσεων υποψηφίων Διευθυντών ανήλθε σε 10.321 σε σύνολο 7.062 σχολικών μονάδων.

Υπεβλήθησαν 4.878 αιτήσεις για 3.656 σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και 5.443 αιτήσεις για 3.406 σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, βαθμό συνέντευξης από 6 έως 8 συγκέντρωσαν 4.815 υποψήφιοι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ποσοστό 98,71%) και 4.914 υποψήφιοι Διευθυντές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ποσοστό 90,28%).

Δείτε εδώ τα Στατιστικά στοιχεία μοριοδότησης διευθυντών σχολικών μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης

Δείτε εδώ τα Στατιστικά στοιχεία μοριοδότησης διευθυντών σχολικών μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι λοκληρώθηκε σήμερα, με απόλυτη επιτυχία και τήρηση των αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων, η διαδικασία της επιλογής διευθυντών 7.000 σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σε εφαρμογή του Νόμου που δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου, τα 116 Συμβούλια ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ που είχαν την ευθύνη υλοποίησης  σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, παρέδωσαν τις τελικές επιλογές τους στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίες σήμερα ανακοίνωσαν τους τελικούς πίνακες τοποθέτησης των νέων Διευθυντών.  

Η ανάληψη υπηρεσίας των νέων Διευθυντών σχολικών μονάδων στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα γίνει την Τρίτη 1 Αυγούστου όπως ακριβώς προβλέπεται από το χρονοδιάγραμμα.

Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  Κ. Γαβρόγλου  δήλωσε πως "εύχεται από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο των επιλεγέντων Διευθυντών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της συλλογικής λειτουργίας των Συλλόγων Διδασκόντων".

 

Σχόλια (10)

 
Ξανθή
01 Αυγ 2017 10:01

ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ !
Κύριε ή Κυρία ,δίχως ταυτότητα,
Αναφέρομαι σε αυτούς που συμμετείχαν κι όχι σε αυτούς που απορρίφθηκαν!
Δείτε ! Γίνονται διευθυντές άνθρωποι με αποτυχία στη συνέντευξη,παταγώδη θα έλεγα,κι άλλοι ικανότεροι κρίνονται από τα λιγότερα έτη προυπηρεσίας !
Ελπίζω τώρα να με εννοήσατε !

 
τα πράγματα στη θέση τους!
31 Ιουλ 2017 21:31

Τα στοιχεία των πινάκων δεν αφορούν τις ενστάσεις που δικαιώθηκαν , μετά την διενέργεια της συνέντευξης (κριτήριο 3) , αλλά κύρια αυτές που έγιναν μετά την ανακοίνωση του πίνακα με την πρώτη αξιολόγηση για τα αντικειμενικά μόρια (κριτήρια 1 και 2).Κάποιες Δ/σεις έδωσαν ως τέτοιο αριθμό το σύνολο των δικαιωθέντων ενστάσεων απο την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας.

 
Ξανθή...μην εκτίθεσαι....
30 Ιουλ 2017 20:40

Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία της βαθμολογίας από το ΠΥΣΔΕ όσοι δεν πληρούσαν κάποιο κριτήριο...Επομένως και όσοι δεν είχαν τη σωστή προϋπηρεσία δεν.....τους κάλεσαν σε συνέντευξη

 
Ξανθή
30 Ιουλ 2017 11:55

Τι γίνεται με αυτούς τους υποψηφίους διευθυντές που βαθμολογήθηκαν με άριστα,αλλά κόπηκαν, λόγω μη επαρκούς προυπηρεσίας;
Άραγε, αυτή η συνθήκη-πώς ορίζεται αλήθεια;-τους καθιστά πιο ικανούς ;
Προκαλεί θυμηδία !

 
Ηλίας
30 Ιουλ 2017 11:37

Ο,τι έγινε έγινε. Από Σεπτέμβρη και για τα επόμενα χρόνια θα αποδείξει ο καθένας κατά πόσο άξιζε τη βαθμολογία του.

 
Freeman
29 Ιουλ 2017 21:17

Πολύ ωραία, ποιος πήρε όμως το 8 και ποιος το 6;

 
Κώστας
29 Ιουλ 2017 12:54

Αυτοί που βαθμολογούσαν είχαν τα προσόντα να βαθμολογήσουν;
Εφάρμοσαν τα ίδια κριτήρια σε όλους;
Έλαβαν υπόψη τους το ίδιο ποσοστό στα επιμέρους θέματα για τον καθορισμό της τελικής βαθμολογίας;
Αλλά όλα αυτά είναι ίσως για άλλες πολιτείες. Στην δική μας αυτά είναι ψιλά γράμματα και έτσι μη εφαρμόσιμα.

 
Poyet
28 Ιουλ 2017 22:15

Το ότι βαθμολογήθηκαν από 6-8 με συμφωνία μεταξύ των μελών του ΠΥΣΔΕ είναι νόμιμο;

 
Χειρουργική ακρίβεια!
28 Ιουλ 2017 22:04

Case study για τη χειρουργική ακρίβεια των επιτροπών του κ. Γαβρόγλου για να μπορεί να μιλάει για 9 στους 10 :

Έρχεσαι 1ος επιλαχών γιατί υστέρησες 0,03 μόριο από τον προηγούμενο που υστερούσε 0,50 μόριο στα αντικειμενικά κριτήρια, αλλά το υπερκάλυψε με 7,58-7,05=0,53 καλύτερη βαθμολογία στη συνέντευξη.

Προφανώς τυχαία σύμπτωση! Συμφωνείτε κ. Γαβρόγλου?

 
ΤΚ9
28 Ιουλ 2017 21:52

Αυτοί που βαθμολογήθηκαν κάτω από έξι τι ακριβώς ΔΕΝ είπαν σε σχέση με τους υπόλοιπους;Καλά είπαμε να δουλευόμαστε μεταξύ μας αλλά να μην βγάζουμε ανακοινώσεις και γινόμαστε και δημοσίως ρεζίλι.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ